Вбесеният от раздялата Владимир Костадинов блъска 18-годишното момиче в канал

...
Вбесеният от раздялата Владимир Костадинов блъска 18-годишното момиче в канал
Коментари Харесай

Убийството от ревност на красивата абитуриентка Стефка разтъ...

Вбесеният от раздялата Владимир Костадинов блъска 18-годишното момиче в канал и изчезва, само че бързо е хванат от полицията

13 юни, 2013-а. Само дни откакто чества абитуриентския си бал, Стефка Маджарова намира гибелта си. Неин главорез се оказва бившето ѝ гадже Владимир. След редица жестоки кавги и безумна ревнивост, той взема решение, че в случай че няма да я има, то това право няма да има никой различен. Родителите на Стефка научават от служители на реда и потъват в тъга.

18-годишната Стефка Маджарова учила в СОУ „ Св. св. Кирил и Методий “ в пловдивския квартал „ Смирненски “. Обичайно, през лятната почивка ходела на посетители на баба си в Ивайловград. Точно там през 2010 година се срещнала с Владимир Костадинов. Ученичката се влюбила в 22-годишния юноша и връзката им потръгнала. Малко по-късно на рождения си ден го показала на родителите си. Владимир бил незает. Стефка разговаряла с татко си да го вземе на работа и да подкрепя земеделската му активност. Така и станало. Младежът си изкарвал прехраната като общ служащ и по този начин бил още по-близо до фамилията на обичаната си. Така минали 2 години. През 20212-а все по-голямо място във връзката на влюбените заемали кавги и кавги, най-много предизвикани от неконтролируемата ревнивост на Владимир. Той непрекъснато я следял къде, с кого и какво прави, звънял й непрекъснато по телефона, пишел й в обществените мрежи, постоянно ходел в учебното заведение й. Стефка към този момент не издържала на този тормоз и взела решение да се разделят. Разбирайки през какво минава щерка му и на какво е кадърен Владимир, татко й го освободил от работа.

Двойният удар, който 22-годишният юноша понесъл, най-много раздялата, единствено го озлобил. Не желал да одобри, че към този момент не е преди всичко в сърцето на красивата Стефка Маджарова, и траял още по-интензивно да я тормози и тормози. Непрекъснато и когато и да е на денонощието й пишел, търсел я в дома й, звънял по телефона. В този интервал обаче момичето, което към този момент е 11. клас, се среща с друго момче в интернет - Пенко от Кричим. Владимир бързо научил за новото запознанство и за срещите им, което го озлобило до краен лимит. Вече някогашният на Стефка бил твърдо решен да съблюдава правилото на ревността - или си с мен, или с никого. Следял ученичката, питал свои познати и другари по кое време се среща с новия си любим, с цел да ги тормози и да се опита по някакъв метод да си я върне, колкото и невероятно да изглеждало това.



Една вечер Владимир наблюдавал двойката до Кричим. Изненадал ги, държал се нападателно и спретнал нечовечен скандал. Държал сметка на Стефка за какво се среща с различен, в случай че той я обича и желае да е с него. Набезите му зачестявали и придобивали все по-грозна форма. Ревността на Владимир достигнала връхната си точка в първите месеци на 2013 година. През май отишъл на полето при бащата на Стефка и го помолил да го вземе отново на работа, тъй като нямал пари. Той се смилил над него, тъй като, макар минусите си, бил извънредно работлив. В началото на юни даже му дал да кара и да употребява при потребност своя " Опел ".

Междувременно Стефка чества абитуриентския си бал със своите съученици и наподобява извънредно щастлива. Ревнивецът продължавал да <210> звъни. Изпращал на Стефка есемеси, в които я упреквал, че е избрала да има връзка с " диви селяни ", имащи единствено полови планове. Пишел й, че той бил най-подходящият за нея, че е индивидът, който постоянно ще я обича и ще се грижи за нея. В същото време я обиждал най-безцеремонно - твърдял, че трябвало да намерения малко, тъй като била жена, а не " ку*ва ".

13 юни се оказва съдбовен за абитуриентката. Тогава Владимир изпраща последния си SMS към някогашната си другарка. Съобщението до Стефи било, че търпението му се изчерпило. Момичето даже не подозирало какво в действителност значат тези думи.



Владимир получи 19 години затвор за убийството на Стефка

Ревнивецът се качил на опела, който бащата на Стефка му дал, и наблюдавал дамата на сърцето си. Вечерта тя била на разходка с новото си гадже Пенко. Няколко часа по-късно кавалерът от Кричим оставил Стефка при къщата й. Точно там я причаквал Владимир, който към този момент бил решен да стане палач, само че да не разреши на хубавицата да бъде в ръцете на различен.

22-годишният юноша я пресрещнал. Стефка му споделила да се разкара, тъй като няма какво да си кажат повече, и да спре да я тормози. Владимир бил настойчив. Искал да проведат диалог, да изяснят връзките си и в случай че не друго, да останат другари. Така съумял да убеди Стефка да се качи в колата, която е на татко й, и да отидат до близкия канал в село Йоаким Груево.

Владимир спрял на брега, с цел да слязат и да си поговорят. Очаквано, диалогът се водел на висок звук. Младежът опитал за последно да я убеди да се върне при него и да възстановят връзката си. Стефка за следващ път му обяснила, че всичко е завършило. Владимир се ядосал и почнал да я удря. Започнала същинска битка сред двамата. Той я удрял свирепо с юмруци по главата, по лицето, по ръцете. Тя се пробвала да го отблъсне, съпротивлявала се, съумяла да го удари в гърдите и шията. Но защитата не траяла дълго. Владимир надвил, а Стефка към този момент била зашеметена от ударите. Ревнивецът блъснал момичето във водата и изчакал, до момента в който у нея не останали никакви признаци на живот. Осъзнал какво е направил в припадък на гняв, Владимир се изпарява. И през разум не му минава да потърси помощ, да се обади в полицията или да извика кола за спешна помощ, защото е имало възможност Стефка да оцелее. Напротив. Уверил се, че тя е мъртва, и прекарал нощта в дома на собствен другар. На идващия ден даже отишъл да работи с бащата на към този момент мъртвата си другарка.

Около 11 часа локален намира натрупа на Стефка Маджарова. Мястото на убийството почернява от полиция. Малко преди 18 часа служители на реда отиват до дома на родителите на убитото момиче и оповестяват трагичната вест. Владимир е задържан и след това упрекнат в ликвидиране.

Пред Пловдивския областен съд младежът поддържа версията, че случилото се онази нощ е трагичен случай. Владимир твърди, че двамата със Стефка вървели по единия бряг, когато момичето се подхлъзнало и паднало във водите на канала. Той незабавно се притекъл на помощ, направил всичко допустимо да я избави, само че не съумял. Уплашил се и избягал. Затова и не съобщил на ченгетата.

Комплексната петорна съдебномедицинска и физическа експертиза обаче изключи рухване в канала. Категорично бе открито, че повода за гибелта й е задушаване в резултат на удавяне.

Тя е попаднала в канала в положение, при което не е можела да се съпротивлява и да се защищити от удавяне, показаха тогава специалистите. И в случай че е била в схващане и със непокътнати физически сили, тогава нямало по какъв начин да се удави във вода с дълбочина към 1 метър, се споделя в заключението им.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР