Възстановяването на свлачището по второкласния път Видин - Кула -

...
Възстановяването на свлачището по второкласния път Видин - Кула -
Коментари Харесай

Започва укрепването на свлачището по пътя Видин-Връшка чука

Възстановяването на свлачището по второкласния път Видин - Кула - Връшка чука стартира на следващия ден, 25 юли, оповестяват от Агенция "Пътна инфраструктура ". Инвестицията е за над 2,5 млн. лв..
Изпълнител на строително-монтажните работи е „ ИСА 2000 “ ЕООД, техният контракт е на стойност 2 534 036 лева с Данък добавена стойност. Строителният контрол ще се реализира от „ Пътинвест-инженеринг “ АД. Договорът им е за - 39 384 лева с Данък добавена стойност. Авторският контрол ще бъде осъществен от „ РУТЕКС “ООД, като цената на контракта е 18 900 лева с Данък добавена стойност.
Проектът „ Превенция и противопоставяне по свлачищните процеси по републиканската пътна мрежа – Фаза 1 “ се финансира от Приоритетна ос 4 на Оперативна стратегия „ Околна среда 2014-2020 година “.
Символичната първа копка ще бъде направена на следващия ден в 12 ч. при компрометирания сектор от пътя, след с. Бела Рада в посока с. Войница. На събитието ще участва Татяна Чичоварова, шеф отдел в дирекция „ Поддържане на пътната инфраструктура “ в Агенция „ Пътна инфраструктура “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР