Възстановяването на Григор Димитров след стоматологичната операция върви отлично ,

...
Възстановяването на Григор Димитров след стоматологичната операция върви отлично ,
Коментари Харесай

Гришо учи Лолита на български

Възстановяването на Григор Димитров след стоматологичната интервенция върви чудесно, увери приятелката му Лолита Османова .

Следващият шампионат, за който най-хубавият ни тенесист се готви, е Мастърсът в Мадрид (3,2 млн. евро) от 2 май, написа „ Телеграф ”.

Любов

 

Лолита разгласи, че няма да придружи гаджето си в испанската столица, само че ще е с него от 9 май. Тя има потребност от малко отмора от непрекъснатото пътешестване: „ Но възнамерявам да го поддържам онлайн в Рим ”, разгласи тя пред почитатели.

За нея Вечния град има алегорично значение, тъй като точно там за първи път отиде дружно с Гришо предишния сезон. Заради пандемията обаче тогава конкуренцията във „ Форо Италико ” се състоя през есента.

Пред своите почитатели в Инстаграм Османова признава, че още веднъж е възобновила тренировките по тенис, които в последните години била изоставила след сполучлива кариера при девойките.

Тя играела 2-3 пъти седмично в Монако, а се отказала от огромния спорт поради прекомерно огромното натоварване върху тялото й. Въпреки че към този момент 4 години живее в Княжеството, нямала време да научи френски. Григор обаче я научил на няколко думи на български и особено за почитателите си тя произнесе: „ Липсваш ми ”.

27-годишната Лола не е посещавала България, само че е чувала страхотни неща за страната ни: „ Имам в действителност огромно предпочитание да я посетя и давам обещание, че при първа опция ще го направя ”.

Междувременно международният №1 Новак Джокович изхвърча от шампионата в родния си Белград. На полуфинал той бе спрян от руснака Аслан Карацев (№28 в ранглистата) и по-късно се оплака от световъртеж.

Карацев, който спори нощес за трофея с Матео Беретини (Италия), съобщи по отношение на най-голямата победа в кариерата си: „ Излязох, с цел да печеля! ” Той непрестанно се придържал към тактиката, формирана с треньора му. „ Винаги би трябвало да се бориш за всяка топка. Това е ключът към триумфа и съм доста благополучен ”.

Звездата на Аслан изгря на Australian Open през февруари, когато той съкруши Григор на ¼ край и за първи път проби до Топ 4 на шампионат от Шлема.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР