Възстановено е движението по път I-5 Бяла – Велико Търново

...
Възстановено е движението по път I-5 Бяла – Велико Търново
Коментари Харесай

Възстановено е движението в района на тежката катастрофа край Велико Търново

Възстановено е придвижването по път I-5 Бяла – Велико Търново в региона на с. Куцина, където при злополука починаха четирима души, а 8 са ранени.



Румънски рейс се удари в спрял автомобил с нидерландска регистрация. Инцидентът е станал тази нощ към 2.00 часа сред селата Поикраище и Куцина. В рейса са пътували 24-ма пасажери и двама водачи. Връщали са се от екскурзия в Истанбул.

Загиналите са трима румънски жители и един турски жител. Трима са умряли на място, четвъртият е умрял в реанимацията. Пътуващите в лекия автомобил не са били в колата и от тях няма потърпевши.



Разследването се организира под управлението на Окръжна прокуратура-Велико Търново. Досъдебното произвеждане е предоставено за следствие на следователи при Национална следствена работа, оповестиха от Прокуратурата.

В хода на следствието е осъществен оглед на местопроизшествието, конфискувани са моторните транспортни средства, участници в ПТП, следи и предмети, имащи значение за делото, осъществени са разпити на очевидци, приобщени са документи.

Двамата водачи на рейса са арестувани за 24 часа. Пробите за алкохол на водачите са негативни.

Очаквайте онлайн брифинг на проверяващите от мястото на злополуката
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР