Възрастни хора са изпаднали в беда късно снощи. Те са

...
Възрастни хора са изпаднали в беда късно снощи. Те са
Коментари Харесай

Кола отнесе кон, излязъл внезапно на пътя. Как реагираха очевидци?

Възрастни хора са изпаднали в неволя късно нощес. Те са пътували по пътя в правата сред Севлиево и село Богатово. В този миг, ненадейно пред колата им излиза кон, който чупи предното стъкло на автомобила. От удара на хората са нанесени прорезни рани.

Свидетел на случая и стопира, с цел да окаже помощ. За голяма наслада няма тежко потърпевши, а доста други също са отбили колите си с подготвеност да спомагат.

Ето какво описа създателят на обявата в обществената мрежа:

„ Качвам този пост с цел да изразя признателност и да поздравя хората, без значение дали се намират или не в групата за това, че стопираха да окажем помощ на възрастните хора, на които им излиза кон от равнищата на пътното платно и се удрят в него във към този момент тъмната част на деня към 21ч на правата сред Севлиево и село Богатово!

По стичане на остоятелствата аз бях първи автомобил след тях и виждайки махащия човек в тъмното стопирах с цел да оказа помощ с каквото мога, след мен спря едно младо момиче, след което тя звънна на 112, а аз извадих аптечка и я дадох на момичето да помогне на дамата, която имаше контузия на лицето, след което извадих сигнални лампи, които имам в автомобила и започнах да депозирам светлинни сигнали на движещите се коли от двете страни, с цел да не се случи още по-голям случай, тъй като бяхме на пътното платно!

Конят беше премазал предното стъкло и по тази причина хората имаха прорезни рани! Спряха още двама мъже и едно семейство! Оказа се, че по аптечките, които продават няма кислородни води за промиване на рани! (Преглеждайте си ги за всеки случай). За шанс на семейстото, което спря, аптечката имаше, та успяхме да промием раните на дамата до момента в който пристигна колата за спешна помощ! Бъдете деликатни и бдителни по пътя, тъй като случаите стават бързо!

Всички бързаме за някъде, само че времето от време на време бързо стопира, по тази причина помагайте, постоянно когато можете, няколко " изгубени " минути за вас може да са от по-голямо значение за други! Аз персонално се зарадвах, че имаше много хора, които спираха и питаха за потребност от помощ! Тези възрастни хора са на някого майка и татко и за благополучие се разминаха с по-голяма неволя, относително леки контузии и са живи! Не всичко е изгубено, когато има единност към човешките несгоди! Бъдете живи и здрави хора! “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР