Възраждане категорично отрече твърдението на британското издание “Дейли Телеграф, че

...
Възраждане категорично отрече твърдението на британското издание “Дейли Телеграф, че
Коментари Харесай

Възраждане отрича твърденията на Дейли Телеграф за връзка с българите, заподозрени в шпионаж за Русия

" Възраждане " изрично отхвърли изказванието на английското издание “Дейли Телеграф ”, че българите, упрекнати за шпионаж в интерес на Русия, евентуално свързани с партията, съобщи Нова тв.

" Нито един от тримата арестувани българи не е член на " Възраждане " и не е взел участие в организацията на изборния развой като представител на " Възраждане ". Те обаче са българи, които до доказване на виновността им, са почтени. Големият въпрос във връзка с този случай е - за какво никой с изключение на " Възраждане " не сложи въпроса за това, че са нарушени гражданските права на българи от друга страна? Защо още МвНР не е привикало британския дипломат? За следващ път ли ставаме очевидци на лъжлива разработка на Централно разузнавателно управление на САЩ за лъжлива " българска диря ", която както Костадинов авансово допусна, евентуално ще бъдат направени опити да бъде обвързвана с " Възраждане ".

Лошо е, че за разлика от предходната " българска диря " България застана зад незаслужено обвинявания Сергей Антонов в този момент българското държавно управление по никакъв метод не брани нашите сънародници. На собствен ред ще попитаме: Вчера беше убита знакова фигура на прехода, доближена до ПП-ДБ, за какво към момента Кирил Петков не е арестуван за разпит? Призоваваме медиите да обръщат внимание на значимите въпроси и да не популяризират непроверени клюки ", пишат още оттова./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР