Възраждане е против да закупим нови Ф-16. Пред медиите в

...
Възраждане е против да закупим нови Ф-16. Пред медиите в
Коментари Харесай

Възраждане дава на прокурор черешката без торта - сделката за Ф-16

" Възраждане " е срещу да закупим нови Ф-16. Пред медиите в коридорите на Народното събрание Николай Дренчев подлага на критика, че от предходната договорка не сме получили нищо. Не е ясно и по кое време ще ги получим, акцентира националният представител. Не е ясно кой и по какъв начин е сключвал контракта, посочи Дренчев, който е уверен, че договорът е подписан по циничен метод.

Бившият боен министър Красимир Каракачанов не разбирал от авиация, по думите му и по тази причина би трябвало да е ясно кой му е предложил контракта. Не оборвам, че Ф-16 е прекрасен аероплан, посочи той. В същото време Ф-16 е сложен за поддръжка. Имаме черешката на тортата, само че самата торта я няма, сподели Николай Дренчев. Нямаме гръбнака на авиацията, добави депутатът.

На въпрос на News.bg той разясни, че можем да запълним ескадрилата си с европейски самолети и разгласи, че " Възраждане " ще дадат договорката за Ф-16 на държавното обвиняване. Няма експертна оценка на първия контракт за Ф-16, написан от Каракачанов. Ние сме купили самолети по най-скъпата процедура.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР