Възпитаници на училище Любен Каравелов в Русе събират помощи за

...
Възпитаници на училище Любен Каравелов в Русе събират помощи за
Коментари Харесай

Ученици от Русе събират дарения за приютите на отец Иван

Възпитаници на учебно заведение " Любен Каравелов " в Русе събират помощи за децата и техните майки, настанени в двата приюта на отец Иван в Нови хан и Якимово. Кампанията се организира за втора година в навечерието на Коледа.

Само за броени дни учениците събрали пакетирани хранителни артикули, перилни и почистващи препарати. В акцията са се присъединили и техните родители. Сред подаръците ще има и играчки.
Мария Георгиева - 7 клас: Просто децата са в потребност и е хубаво и те да изкарат едни хубави зимни празници. 01.15 И те като нас желаят на воля да играят.Ивайло Иванов - 7 клас: Много е хубаво да се оказва помощ, тъй като би трябвало да мислим и за другите, освен за себе си.
Двата приюта на отец Иван имат потребност още от използвани електрически уреди - печки, перални и одеяла, само че не и от остарели облекла. Русенци също могат да създадат своите дарения.

Веселка Николаева - шеф на ОУ " Любен Каравелов " - Русе: Призовавам всички, които желаят, да се включат в тази благородна самодейност.
Освен в учебно заведение " Любен Каравелов ", дарения се събират и в склад на ул. " Търговска " № 3 до 13 декември. Фирмата ще провежда превозването на продуктите преди Коледа до двата приюта.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР