Възнагражденията на депутатите в Бундестага - долната камара на германския

...
Възнагражденията на депутатите в Бундестага - долната камара на германския
Коментари Харесай

За първи път намаляват заплатите на депутатите в Германия

Възнагражденията на депутатите в Бундестага - долната камара на немския парламент, ще бъдат понижени от 1 юли за това да отрази намалялата през 2020 година поради пандемията междинна заплата в страната, съобщи DarikNews.
са " обвързани с смяната на заплатите измежду популацията ", изясни говорителка на Бундестага.
 Бундестага: Спирането на „ Северен поток 2 ” не би трябвало да се разисква със Съединени американски щати Бундестага: Спирането на „ Северен поток 2 ” не би трябвало да се разисква със Съединени американски щати
Въпросът за прекъсването на употребата на плана „ Северен поток 2 “ при положение на проблеми при преноса на газ през Украйна...
През 2020 година заплатите в Германия понижиха номинално с 0,6 на 100 заради коронавирусната пандемия, сочат предварителни данни, оповестени в сряда от статистическата работа " Дестатис ".
Според разпоредбите за индексация всички 709 депутати в Бундестага, получаващи от 1 юли 2019 година месечни заплати от 10 083,47 евро, би трябвало да вземат към този момент с към 60 евро по-малко.
Това ще е първото такова понижение в историята, писа през вчерашния ден известният вестник " Билд ". Президентът на Бундестага Волфганг Шойбле обаче ще би трябвало да изчака за целтаот шефа на " Дестатис ", което се планува да получи до края на март, посочи говорителката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР