Възмутен гражданин от варненският район Младост се обърна към нас

...
Възмутен гражданин от варненският район Младост се обърна към нас
Коментари Харесай

Скандал: Използва ли деца партия „Възраждане“ за фалшива подписка в квартал „Младост“?

Възмутен жител от варненският регион Младост се обърна към нас посредством страницата ни във Facebook с потресаваща история за това, по какъв начин малолетни се употребяват за събиране на подписка по сигнал до партия Възраждане. Историята е забавна, тъй като в подписката се приказва за „ фалшив ремонт “ на подлез в под блоково пространство, където сигурно в никакъв случай не е юридически подобен. Гражданите се възмущават, тъй като неотдавна точно до блок 107 бе построен паркинг, който съгласно думите им е „ неповторим “ и тази подписка цели само да провокира скандал, да опорочи съграденото и да бъде употребена за политически цели от изредените в текста членове на политическата мощ. Още по-скандално е и за събирането на подписи в този „ документ “. Ето цялостния текст на сигнала, който публикуваме без редакторска интервенция: „ Здравейте! Потресена съм и желая искам да споделя с Вас нещо, което ме потресе от дъното на душата ми. Тази вечер към 19:30ч., след вечерна разходка из квартала в който пребивавам,пред входа на блока ми ме пресрещна малолетно детенце-момиченце (видимо ученичка в 5-ти, най-вече 7-ми клас) и ми предложи подписка, за която я помолила да събира подписи леличка, живуща в блок 107, вход 3, във варненския квартал Младост 1. „ Лелката “ очевидно е заела и други деца, и ги е помолила да събират подписи от съседи за един т.нар „ подлез “ сред входове 2 и 2А (за т.нар.локва),която няма нищо общо с неповторимия ремонт пред бл.107.
В подписката са включени и живущите в блок 106, който се намира на 500 м. от „ подлеза “ и по никакъв метод не са наранени. ( Явно тези, които я провеждат нямат визия от разположението на блоковете в района)
Моето оскърбление, страдание и болежка са по тази причина, че се принуждават малолетни, почтени дечица да „ просят “ подписи,за измислици. На въпросния „ документ “ стоят имената на общински съветници от партия Възраждане, които несъмнено на следващия ден ще заявят, че нямат нищо общо с „ лелката “, подправения сигнал и потреблението на деца за събирането на подписи, само че в квартала знаем, че от години с такива способи се събират подписки от въпросната партия по разнообразни измислени мотиви. Боли ме, че ни лъжат по този начин. Боли ме по какъв начин злоупотребяват с младите хора…. “    Това е подписката, която детето е посочило    Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР