Възмутен читател на Marica.bg изпрати снимки на кални и разбити

...
Възмутен читател на Marica.bg изпрати снимки на кални и разбити
Коментари Харесай

Хората в Крумово: По-добре в Пловдив с по-големи данъци, отк...

Възмутен четец на Marica.bg изпрати фотоси на кални и разрушени улици, като твърди, че те са в село Крумово. В яростно писмото той попита дали е обикновено да живееш и отглеждаш деца в сходни условия.

Ето текста на писмото:

" Това е положението на десетки улици в с. Крумово, общ. Родопи. Просто към този момент ни омръзна и тези, и тези да ни лъжат. Това съгласно вас обикновено ли е? Как се отглеждат деца в сходни условия и се води естествен метод на живот? Чрез вас нека тези фотоси доближат и до Бойко Борисов и да пристигна и той при нас с джипа да отпусне малко пари, с цел да може и ние обикновено да живеем. Ясно е, че от общината нищо няма да създадат и макар големия бюджет, афиширан по медиите тези дни от 38 милиона лв., не са заделили и една стотинка за уличната мрежа в нашето село. Ако по този начин ще я караме, по-добре да се организираме и да се местим към град Пловдив, в сравнение с да плащаме евтини налози и да живеем в бедност! Дано ни излъчите материала, в медиите ни е вярата за по-добър живот! ", гласи текстът на писмото.



Читателят посочи, че разрушените и кални улици са ул. " Сергей Румянцев ", ул. " Ивайло ", ул. " Тунджа ",ул. " Орфей ", ул. " Венера ", ул. " Римски мост ", ул. " Иван Вазов ", ул. " Раковски ", ул. " Ген. Скобелев ".

„ Това са централни улици, които са пресечки на основната улица в селото и водят до детската градина, учебно заведение и т.н ", стана ясно още.



Изказаната позиция е на читателя на „ Марица ". Екипът ни потърси за коментар Община Родопи. Редакцията е подготвена да разгласява позицията на администрацията, щом бъде получена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР