Възможно ли е да се храним, без да се лишаваме,

...
Възможно ли е да се храним, без да се лишаваме,
Коментари Харесай

Мазнините, които ни помагат да отслабнем

Възможно ли е да се храним, без да се лишаваме, и да смъкваме килограми? Отговорът е…

…ДА!

Когато следваме хранителен режим, мисълта за мазнини ни плаши. Особено в случай че имаме огромни упования от диетата, която съблюдаваме. Да, само че не трябва, тъй като има храни, чиито наличия на масти е здравословно и ни оказва помощ в битката с непотребните килограми.

Естествено, че всичко е на психическа основа. От нас зависи дали ще възприемаме храната като потребна или не. Едно е несъмнено, организмът се нуждае от тези хранителни детайли, с цел да бъде тялото ни крепко и витално.

Лишението не е решение за красива фигура. И не забравяйте, не е значимо количеството, а постоянството в здравословното хранете. Ден след ден – все хубави дни.

#Кокосово масло
Начинът, по който тялото ви усвоява мазнините, съдържащи се в маслото, форсира метаболизма с към 15%. Можете да употребявате кокосово масло за готвене, сладки произведения и даже дресинг за салата.

#Авокадо е източник на   мононенаситени мазнини, които спомагат освен за свалянето на тегло, само че и за намаление на неприятния холестерол.

#Сьомга
Всеизвесно е, че рибата е богата на доста скъпи мазнини, които спомагат за свалянето на излишните килограми, само че тя способства за цялостното здраве и мощ на организма.

#Зехтин
Зехтинът е здравословен и богат на мононенаситени мазнини. Освен, че ще отслабнете, ще подобрите и здравето на сърцето си.

#Макадамия е извънредно вкусна ядка,  съдържаща доста количество мононенаситени мазнини, които горят мазнините и борят неприятния холестерол.

#Бадеми
Много проучвания потвърждават, че бадемите са извънредно потребни по време на диета. Те съдържат доста хранителни витамини и минерали, измежду които витамин Е, желязо, магнезий и калций.

#Жълтъци
Те обезпечават 100 % от мастноразтворимите витамини А, D, E, и K, както и калций, желязо, цинк, биотин, тиамин, фолиева киселина на, и витамини 6 и 12.

Инфо: https://ladyzone.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР