Възможно е да разбереш паролите на някой за почти всичко,

...
Възможно е да разбереш паролите на някой за почти всичко,
Коментари Харесай

Виж как да разбереш паролата на някой във Фейсбук

Възможно е да схванеш паролите на някой за съвсем всичко, в което влиза от личния си компютър. Този дребен трик, който би трябвало да знаете, може да помогне и на самите вас, в случай че сте не запомнили паролата си за обещано приложение, за пощата ви и какво ли още не. Единственото изискване е в миналото да сте запазили паролата си и да сте влизали по този метод, без да я въвеждате всеки веднъж.
Ако желаете да разберете каква е паролата на някой във Фейсбук, то той би трябвало да си я е запаметил и да влиза по този метод без да я вкарва всякога. Освен това е нужно да видите компютъра му, тъй като през телефона няма метод да я разберете.
 Фейсбук цензурира името на френски град, счете го за непристойно Фейсбук цензурира името на френски град, счете го за непристойно
Закрита в края на март и пусната още веднъж този вторник, страницата на френския град Бич пострада от логаритъма на Фейсбук, който счете и...
За да видите непокътнатите пароли и регистрации на компютъра на някого е нужно да влезете в Settings на компютъра. След това намирате Saved Logins или Saved Passwords. Когато натиснете тази алтернатива ще ви излязат всички уеб сайтове и приложения, в които дадения човек влиза със непокътната на компютъра си ключова дума. Натискате бутона „ Show Passwords ”, защото преди този момент ще са ви излизат единствено като точки. Когато го извършите ще можете да видите паролите на всяко едно приложение, в което са непокътнати, в това число и на Фейсбук.
Опитайте и ще видите, че по този метод можете да видите кои са и вашите лични пароли, в случай че от доста време насам просто влизате със непокътнати такива и сте не запомнили кои са.
Успех!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР