Възмездие е една дума, която не знам защо така се

...
Възмездие е една дума, която не знам защо така се
Коментари Харесай

Бащата на убития пред дискотека Соло Кирил Въжаров: От вчера ми се обаждат негови приятели

" Възмездие е една дума, която не знам за какво по този начин се употребява. За мен възмездието е за всичките тези хора, които две години работеха след осъществяване на убийството, които съумяха да потвърдят убийството, които се бореха да стигне до неоправдателната присъда. Работеха доста експерти. От през вчерашния ден ми се обаждат негови другари, в гласовете им чувствам една друга нотка, едно друго чувство. Като, че ли стартират малко повече да имат вяра, че в тази страна ще се случи това, което трябваше да стане още преди 10 години. За мен за тях е множеството възмездието ", това сподели в ефира на БТВ Михаил Въжаров, който е татко на убития пред дискотека " Соло " - Кирил Въжаров.

" Убиецът би трябвало да влезе в пандиза и да си понесе доживотната присъда ", добави още Въжаров.

" Силно се надявам, че този път институциите, виновни за това, ще си свършат качествено работата и в действителност виновникът да бъде върнат в България и ще си понесе заслуженото ", това съобщи майката на другото убито момче Виолета Александрова.

Припомняме, че наказаният за двойното убийството пред дискотека „ Соло” в София Илиян Тодоров е арестуван в Узбекистан.

В сряда Тодоров е направил опит да напусне Ташкент с подправен паспорт и това е станало мотив за задържането му на летището.

След продан на данни сред органите на реда в Узбекистан и българското Министерство на вътрешните работи в неделя е доказана самоличността му.

Той беше в неопределеност над 12 години.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР