Възелът с бъдещето на Неймар все повече се разплита. От

...
Възелът с бъдещето на Неймар все повече се разплита. От
Коментари Харесай

Шефове на Барса в Париж да сключат сделката за Неймар

Възелът с бъдещето на Неймар от ден на ден се разплита. От управлението на Барселона започнаха решителна крачка за привличането на звездата, откакто изпратиха цели двама ръководители във френската столица Париж, които да се приберат със съглашение за договорка.

Въпреки че направиха всичко допустимо да останат тайно, спортният шеф Ерик Абидал и мениджърът на клуба Хавиер Бордас бяха засечени в утринния полет от Барселона до Париж от внимателен публицист на "КОПЕ ", пътуващ в същата посока.

Според информациите, двамата към този момент са в централата на Пари Сен Жермен, където предстоят тежките диалози за прехвърлянето на Неймар. Ясно е единствено, че ПСЖ би продал бразилеца на всеки различен в клуб в света, само че не и на каталунците, само че казусът е, че те са единствените съществени претенденти за подписа на играча, който е безапелационен в желанието си да се разкара непременно.

Споразумението сред двата клуба няма да е елементарно освен поради обтегнатите връзки сред тях в исторически проект. Французите желаят 300 млн. евро, до момента в който от испанския първенец не дават повече от 50 млн. вкупом. Предложението им е останалата част от договорката да се остойности от двама играчи, които да сменят "Камп Ноу " с "Парк де Пренс ". Единият сигурно е Филипе Коутиньо.

Всички страни са заинтригувани от бърза развръзка. Барселона желае да знае дали ще може да употребява Неймар още за старта на сезона в Ла Лига, който е в петък. Такова е желанието и на самия състезател, а в ПСЖ нямат полза от дълго проточване на сагата с състезател, за който е ясно, че единствено би тровил атмосферата, в случай че остане в Париж.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР