Въздушният трафик на летището в Хамбург остана спрян в неделя

...
Въздушният трафик на летището в Хамбург остана спрян в неделя
Коментари Харесай

Полетите на летището в Хамбург са спрени заради ситуацията баща-дете със „заложници“

Въздушният трафик на летището в Хамбург остана спрян в неделя поради обстановка със заложници на пистата, включваща татко и детето му, оповестиха немските управляващи.

Всекидневният вестник Bild сподели, че мъжът, 35-годишен турчин, е желал да му бъде разрешено да се качи на аероплан за Турция с щерка си, на четири години.

„ Преговорите не престават “ на турски, полиция сподели в X, някогашен Twitter, близо 15 часа откакто въоръжен мъж се вряза с колата си през зоната за сигурност върху перона, където са паркирани самолетите в събота вечерта.

Той е стрелял два пъти във въздуха и е изхвърлил две горящи бутилки от автомобила, сподели полицията.

Шофьорът е барикадирал себе си и детето в колата си в подножието на аероплан на Turkish Airlines.

" Вярваме, че детето е физически добре ", сподели говорителката на полицията Сандра Левгруен пред районния ефирен канал NDR.

" Това е, което виждаме и което събираме от телефонния диалог с индивида, виновен за случилото се. Можем да чуем детето на назад във времето. "

" Не желая да приказвам за психическото й положение ", добави говорителката.

" Ние приказваме, приказваме и отново приказваме " с бащата и " се опитваме да намерим спокойно решение “, добави тя.

Властите споделиха, че се счита, че повода за случая е спор за попечителството над детето, като брачната половинка на водача е изпратила незабавно позвъняване, с цел да уведоми полицията за отвличането на детето й.

„ Ние сме на място с огромен контингент от служби за незабавна помощ. В момента одобряваме статична обстановка със заложници “, полицията беше разгласила по-рано на X от северния град.

Левгрюен сподели, че е „ доста добър знак “, че бащата остана в контакт с управляващите за нескончаем интервал от време.

В неделя сутринта управлението на летището разгласява на X известие, че „ Полицейската интервенция продължава, въздушният трафик остава спрян до второ разпореждане. “

В събота вечерта, 17 полетите, планувани да кацнат в Хамбург, бяха отклонени. Други 286 полета са планувани за неделя, превозвайки към 34 500 пасажери.

(AFP)

Източник: france24.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР