Във вторник вечер Ювентус загуби с 3:4 при гостуването си

...
Във вторник вечер Ювентус загуби с 3:4 при гостуването си
Коментари Харесай

Запознайте се с англичанина в Ювентус, който за малко да обърне мача срещу Бенфика

Във вторник вечер Ювентус загуби с 3:4 при гостуването си на Бенфика в Шампионската лига, с което загуби шансове да продължи напред в шампионата. Италианците даже изоставаха с 1:4 до 77-ата минута, само че пък можеха да завоюват и точка, тъй като върнаха две попадения, а в края имаха “златен късмет ” за още едно.

В основата на късния взлом на торинци се оказа едно 19-годишно момче, което допреди няколко дни даже не беше дебютирало за първия отбор на Юве. Става дума за Самюел Илинг-Джуниър, който е англичанин и играе за дубъла. Талантът се появи като промяна в 70-ата минута и зае позиция по лявото крило. Само седем минути по-късно той асистира на Душан Влахович за 2:4, а след още две създаде и гола на Уестън Маккени за 3:4.

Илинг-Джуниър продължи да свети на фланга и минута преди края откри съотборника си Матиас Суле, който обаче от идентична позиция като тази на Влахович не уцели вратата.

Илинг-Джуниър е младеж на Челси, а в Ювентус е от 2020 година. Преди дни той получи и първите си минути за “старата госпожа ” в Серия “А ”, влизайки като промяна против Емполи. В дубъла британецът играе главно отдясно и има офанзивни функционалности.

Вчера дружно с него в 70-ата минута се появи и упоменатият Суле. Той е аржентинец на 19 години, като също дойде в Тотино през 2020 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР