Във вторник вечер сълзи белязаха класирането на Барселона“ за 1/8-финалите

...
Във вторник вечер сълзи белязаха класирането на Барселона“ за 1/8-финалите
Коментари Харесай

Сълзи в „Барса“ насред Милано

Във вторник вечер сълзи белязаха класирането на „ Барселона “ за 1/8-финалите в Шампионската лига. Тимът на наставника Ернесто Валверде измъкна 1:1 против „ Интер “ на препълнения стадион „ Джузепе Меаца “ и си обезпечи място в елиминационната фаза. А мотив за прочувствената вечер бе дебютният гол на Малком с екипа на каталунците. 21-годишният бразилец се разписа в 81-ата минута с първото си допиране в мача, а секунди по-късно камерите уловиха сълзите в очите му. Самият воин не се опита да ги скрие.
„ Моята фантазия стартира – разгласи играчът след дуела. – Моята фантазия е да пиша история и да върша велики неща. Благодаря на съотборниците за това, че ми вдъхнаха убеденост. Желанието ми е да играя повече. “
А мачът в Милано, в който се разписа и Мауро Икарди, бе и дебют за дясното крило в шампионата на богатите. От началото на сезона той има единствено 105 игрови минути във всички шампионати, като едвам 25 от тях са в Ла Лига. Офанзивният футболист дойде на „ Камп Ноу “ през лятото с гръмък скандал. Бразилецът бе считан за несъмнено ново попълнение на „ Рома “, а почитатели на „ вълците “ даже му устроиха посрещане на летището в Рим. Малком обаче по този начин и не дойде поради оферта от „ Камп Ноу “ в последния миг, а договорката с „ Бордо “ бе на стойност 40 млн. евро.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР