Във вторник ще се изправите пред един важен ден, в

...
Във вторник ще се изправите пред един важен ден, в
Коментари Харесай

Хороскоп за 29 септември: Странен ден за куп зодии

Във вторник ще се изправите пред един значим ден, в който ще бъде добре да осмислите претърпяните до момента от вас тествания. Какъв е бил техния смисъл, на какво са ви научили. Днес не търсете виновност в други хора за претърпените през последните шест години събития. Отговорите са вътре във вас и за плод на ваши лични решения и дейности.
Днес може да възобновите връзката си със остарели или позабравени другари, познати, съученици, сътрудници и други Новите познанства ще имат значимо въздействие върху духовното ви развиване.
Мъжете над междинна възраст ще могат да запомнят този ден с забавни любовни диалози и прекарвания, стига егоизма и неприятните обноски да не надделее в тях.
Жените над междинна възраст ще получат доказателства за нечия престореност или за машинация, в която са били въвлечени.

Овен
Този вторник не бягайте от желанията си. Дори да го извършите в един миг те ще ви настигнат. Не можете да избягате от тях.

Телец
Днес бъдете подготвени за изненадващо решение от страна на половинката ви. В името на фамилното благополучие не бързайте да противоречите.

Близнаци
Това е ден, в който съществено да се замислите за здравето си. Не правете взаимни отстъпки с него - дайте си отмора и нужните проучвания.

Рак
Днес ще може да се почувствате по-спокойни. Отметнали сте задоволително работа, в случай че имате сили - продължавайте в същия дух.

Лъв
Днес от плещите ви ще падне голям товар. Когато идващият път се притесните си спомнете за този случай, с цел да се успокоите.

Дева
Днес ще би трябвало да признаете за ваш пропуск. Ще би трябвало да извършите старания това да не се повтаря. Можете да сте по-добри.

Везни
Днес не се подвеждайте по непознато мнение. Вашето чувство в този момент е най-важно и надали ще ви подведе. имайте си повече религия.

Скорпион
През този ден не забравяйте от кое място сте тръгнали. Не забравяйте и старите си другари. Може би е време да се сближите още веднъж.

Стрелец
Днес ще се почувствате на мястото си. Опитайте се да извършите по този начин, че по-често да сте в тази подобаваща обстановка.

Козирог
Днес не бъдете прекомерно подозрителни към всичко ново. Може да деянията интерес. Той ще ви помогне да опознаете нещата по-добре.

Водолей
През този ден ще би трябвало да помислите по какъв начин да поднесете свое опрощение. В дълготраен проект не допускайте компрометиращи ви обстановки.

Риби
Днес си подарете няколко часа време единствено за вас и обичаните ви действия. Имате потребност от самовглъбяване и утешение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР