Във втората вечер от националния конгрес на Републиканската партия в

...
Във втората вечер от националния конгрес на Републиканската партия в
Коментари Харесай

Републиканците определиха преизбиране на Тръмп като жизненоважно за бъдещето страната

Във втората вечер от националния конгрес на Републиканската партия в Съединени американски щати поддръжници на президента Доналд Тръмп приканиха за преизбирането му, потвърждавайки, че ръководството му е жизненоважно за икономическото и политическото бъдеще на страната, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Тази към този момент тирада ще произнесат първата дама Мелания Тръмп и държавният секретар Майк Помпейо, чието изявление беше записано в Ерусалим по време на районната му обиколка.

Часове преди началото на втория ден, президенът помилва наказания за банков грабеж в Невада Джон Пондър - афроамериканец, основал организация, която оказва помощ на пандизчии да се реинтегрират в обществото. " Живеем в страна, която дава втори късмет ", съобщи Пондър застанал до Тръмп. " Животът на Джон е прелестно удостоверение за силата на изкуплението ", съобщи президентът Тръмп във видеозапис, предава Българска телеграфна агенция.

Наред с Пондър изявление се чака и от в този момент пенсионираният сътрудник от ФБР, който го арестувал през 2004 година Те са част от множеството елементарни американци с разнообразни специалности, ориси, покровители на разнообразни дела, които обявиха, че политиките на президента са им помогнали.

Видеоизказвания направиха и представители на управляващите на разнообразни нива и на организации, както и членове на фамилията на Тръмп като щерка му Тифани и синът му Ерик.

Не липсваха и офанзиви против противника демократ на президента - Джо Байдън, с изказвания, че в случай че бъде определен през ноември, той ще провокира криза.

" Нашият стопански избор е напълно явен. Искате ли здрава стопанска система, разцвет и оптимизъм или желаете да се върнем към мрачните дни на застоялост, криза и скептицизъм ", запита икономическият консултант на Тръмп Лари Къдлоу.

Сенаторът от Кентъки Пол Ранд напомни на гласоподавателите, че като сенатор Байдън е дал своя вот за нашествието в Ирак.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп взе участие в гала в Белия дом по даване на американско поданство на петима души от Боливия, Ливан, Индия, Судан и Гана. Видеозапис от церемонията беше излъчен във втората вечер от националния конгрес на Републиканската партия, съобщи Асошиейтед прес.

Изпълняващият длъжността министър на вътрешната сигурност Чад Улф ръководеше процедурата по полагане на клетва на петимата в наличието на Тръмп. След това президентът приветства новодошлите в " чудесното американско семейство ", поздрави ги и им пожела триумф, като сподели по няколко думи за всеки от тях.

" Вие следвахте разпоредбите, спазвахте законите, опознахте историята, прегърнахте нашите полезности и доказахте, че сте извънредно честни хора ", сподели Тръмп. " Няма по-висока чест и по-голяма привилегия " от това да си американски жител, посочи той.

Телевизионната публика, проследила откриването на националния конгрес на американската Републиканска партия нощес, е била по-малка от тази, която е събрала първата вечер от конгреса на демократите, съобщи ДПА.

Първата вечер от Конгреса на републиканците е привлякла 15,84 фенове по шестте най-големи малките екрани, до момента в който откриването на конгреса на демократите е било гледано от 18,68 милиона души, сочат данните на компанията за премерване на аудиторията на медиите Нилсен.

Аудиторията на републиканците бележи спад от към 30 % спрямо телевизионните рейтинги от конгреса през 2016 година, само че числата не включват растящия брой фенове на стрийминг платформите в интернет.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР