Във всяка връзка, партньорите имат различни нужди и по различен

...
Във всяка връзка, партньорите имат различни нужди и по различен
Коментари Харесай

Има пет езика на любовта, които укрепват връзката

Във всяка връзка, сътрудниците имат разнообразни потребности и по друг метод демонстрират любовта един към различен. Това значи, че споделят на избран език на любовта и от време на време се случва да се разминават. Ако вие желаете да поддържате постоянна връзка, вижте кои 5 езика на любовта ще ви оказват помощ да го извършите.

Думи, които звучат като поддръжка
Думите за поощряване са един от петте съществени езика на любовта, от които се нуждае всяка една връзка. Всеки от двамата сътрудници би се чувствал прелестно, когато чуе нещо благо от обичания човек – за вечерята, за това по какъв начин наподобява, в сложните моменти. Думите сближават двама души, те демонстрират, че някой има вяра в нас, че не трябва да се срамим от своите дефекти.

Докосване
Докосването е още един метод да приказваме за страстите, които изпитваме. То е безмълвен език на любовта. Да държим ръцете си, да целуваме, галим. Разбира се е значимо да усетим какво се харесва и на нашата половинка, само че и да споделяме. Ако обичаме да се гушкаме и не получаваме задоволително обятия от обичания човек, можем да му споделим какъв брой удобно се усещаме, когато сме в обятията му. Да му подскажем от какво се нуждаем. Чрез докосването, от време на време споделяме повече, в сравнение с посредством думи.

Време
Какво значи да имаш време за колегата си? Това е не просто да отидете на отмора, да се храните дружно или да гледате вечер телевизия. Когато прекарваме време с обичания човек, нашето внимание е фокусирано върху това да беседваме, да споделяме, да се забавляваме дружно, да умеем да слушаме. Често разбираме неправилно потребностите на индивида до нас, тъй като не сме му отделили качествено време и внимание. Да се научим да бъдем положителни слушатели е мъчно.

Малките жестове
Те значат доста и не го забравяйте! За всеки човек даването и взимането се мерят по друг метод, само че дребните жестове постоянно са от голяма важност. Това може да са обичаните бонбони на половинката ви – направете сладка изненада! Да е утринното кафе, приготвено с обич, да е курс за двама души за нещо, което ще ви забавлява... Възможностите са доста, само че значимото е дребните жестове да са от сърце. Това е различен тип връзка сред двама души, която оказва помощ да се преоткрием.

Подкрепа
Още един език на любовта, сложен за преодоляване. Помощта от колегата ни или нашата към него, може да има разнообразни проявления. Но без чувството, че можем да разчитаме на половинката си, че не е нужно да вършим всичко сами, без опцията да желаяме помощ и да знаем, че ще ни бъде оказана, една връзка не би могла да съществува.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР