Във всяка една компания има поне по един приятел, който

...
Във всяка една компания има поне по един приятел, който
Коментари Харесай

Това са 3-те зодии, които обичат да ПРАХОСВАТ парите си

Във всяка една компания има най-малко по един другар, който обича да си угажда и изобщо не се замисля за бюджета си. Постоянно го виждате с нови покупки и облекла, само че пък семейството му не се слави с богато родословие. Може би отговорът на въпроса ви се крие в това, че даденият човек просто е разсипник. Днес за нас астролозите са определили кои са зодиите, които са най-склонни да хвърлят парите си напразно и не се замислят за покупките си. Ето и 3-те най-големи прахосника в зодиака:

Везни
5 чести оправдания за ХАРЧЕНЕ на пари, които могат да ни докарат задължения
Материалното положение е огромен проблем на редица фамилии и хора, само че дали виновниците за неприятното такова не сме самите ние? Има някои на...
Прочети повече
Везните са от личностите, които въобще не се замислят за последствията от каквито и да е дейности. Те обичат да живеят за мига и през огромна част от времето работят импулсивно. Донякъде планетата Венера им влияе за тази линия от характера и Везните постоянно обичат да се впускат във всяка оригиналност. Доброто при тях обаче е, че колкото и постоянно да вършат покупки, те постоянно са качествени. Не вършат взаимни отстъпки с качеството и направата, само че колкото и положителни да са едни покупки, честотата им е в действителност сериозна. Представителите на този знак се славят със склонността си към баланс и равновесие, само че сферата с финансите и покупките изцяло контрастира с тези им черти.

Риби

Рибите са хора, които избират да вършат покупки, които остават някакъв спомен или сантиментална стойност за тях. Те изцяло въплъщават познатата ни фраза „ шопинг терапия “ и доста могат да подобрят настроението си с огромна доза покупки в края на деня. Чрез покупките те си доставят благополучие, задоволеност, успокоение и може би точно заради тази причина са се трансформирали в прахосници. Както при Везните, по този начин и представителите на зодия Риби, финансовият им аспект се управлява от планетата Марс, което също оправдава склонноста им към по-чести разходи. Рибите в действителност харчат съществени суми, а неприятното е, че от време на време това се случва незабелязано и се осъзнават чак когато видят празния си портфейл.

Стрелец
Няколко знака, които подсказват, че човек е свидлив
Човек, който не обича да дава пари за нелепости може да се назова, че е свидлив. Такива хора от време на време не се грижат за здравето си, защот...
Прочети повече
Знаем за Стрелците, че са сантиментални, рисковани и авантюристичен настроени. Те обаче доста обичат и да пазарят, изключително пък в случай че това ще задейства и тяхното мислене и въображение. Както споменахме, те са приключенци и по-скоро биха похарчили всичките си спестявания за екскурзии и рискови прекарвания, в сравнение с за материални неща. Ако видят оферта за по-изгодни самолетни билети или отмора на някоя екзотична дестинация, без да се замислят биха дали целия си бюджет. Можем да вметнем като техен плюс, че Стрелците колкото и да харчат парите си за сходни неща, техният блян постоянно е да изкарват повече от това, което харчат и да не изпадат в спешни обстановки.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР