Във всички продукции на BTV БСП е очевидно неравнопоставена като

...
Във всички продукции на BTV БСП е очевидно неравнопоставена като
Коментари Харесай

БСП към bTV: Тенденциозно пренебрегвате опозицията. Не е демократично!


Във всички продукции на BTV Българска социалистическа партия е явно неравнопоставена като наличие по отношение на наличието на ръководещите. Или се скрива като информация, или се показва отрицателно. В редица излъчвания отношението към представителите на Българска социалистическа партия е преднамерено и неточно.

От Българска социалистическа партия упорстват за незабавно преразглеждане на унизителната информационна политика на bTV по отношение на партията и нейния ръководител. В писмо до основния изпълнителен шеф на bTV Media Group Мартин Швехлак социалистите са безапелационни, че не одобряват Българска социалистическа партия да е съзнателно неглижирана и отхвърлят всеки мотив за внушения от страна на медията, целящи незачитането й и опитите за нейното публично дискредитиране под всякаква форма.

В писмото са конкретизира няколко образеца от последните седмици:

" Налага се чувството за съзнателно неглижиране на опозицията от страна на bTV. Когато има посетители от Българска социалистическа партия не се задават въпроси, а се вършат изявления от страна на водещите в ослепителен контрастност с метода на водене на диалог с ръководещите, главно от ГЕРБ.

Сутрешният блок на малкия екран Ви през последните две седмици е трансфорат в пропагандно предаване на триумфите на министрите. И редом с непрекъснато уронване престижа на опозициятаи манипулативни внушения във връзка с нейната работа. "
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР