Във времена на безпрецедентна криза, която засегна и футбола, мнозина

...
Във времена на безпрецедентна криза, която засегна и футбола, мнозина
Коментари Харесай

Бултрасите горди от реакцията на юношите спрямо алчините пипала на грандовете

Във времена на невиждана рецесия, която засегна и футбола, мнозина родни " грандове ", банкрутирали, потъващи, с тирета и без, протягат ръка алчните си пипала към готовите за мъжки футбол млади играчи от жълто-черната школа.

Практика, позната до болежка от недалечното минало на родния ни футбол. Само, че във футбола ни с изключение на материални богатства и обещания за блестящи триумфи в Европа има и едно нещо, което се назовава честност, нещо толкоз надалеч от всички тях. Нещо, което те мъчно биха разбрали!

Горди сме от последните изявления и дейности на нашите момчета Димитър Тонев, Слави Шопов и Станислав Роботов, които като същински Ботевисти и мъже дадоха отговор на слуховете (а може би и действителни действия) към самите тях. " Жълто-черното " семейство познава бойния им темперамент и още помним техните разгромни победи над същите тези грандове, което не беше толкоз от дълго време във времето. А когато мнозина се захласваха по разнообразни непознати звезди и в първия комфортен миг бягаха, с цел да търсят популярност ние следвахме юношите си по този начин

" Подкрепа за локалните бели момчета ",

тъй като знаехме, че единствено дете докоснало се до магията на Колежа - Ботев ще бъде негова фантазия...

Длъжни сме да ги поздравим и да признаем, че доверието на " жълто-черната " аудитория и останалите правилни футболисти, отпред с Тодор Неделев е целесъобразно изцяло. Днес нашата общественост е спокойна с бъдещото развиване на нашите гении в най-стария български клуб. Разбира се, без да втълпяваме ненужно самозабравяне, тъй като пътят към персоналния триумф минава само и единствено през честност, всеотдаденост и обич към емблемата на Пловдив.

Благодарим Ви!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР