Във връзка със заснемането на филма Диви на режисьора Мартин

...
Във връзка със заснемането на филма Диви на режисьора Мартин
Коментари Харесай

Внимание, променят движението във Варна в следващите дни! Причината е заснемането на нов филм

Във връзка със снимането на кино лентата " Диви " на режисьора Мартин Макариев  краткотрайно ще бъдат наложени промени на придвижването във Варна, оповестиха от общината.

На 29.09.2018 година се прекратява прекосяването на транспортни средства за времето от 8.00 до 11.00 ч. на бул. „ Приморски “ - в частта от гаров площад „ Славейков “ до кръстовището с ул. „ Колони “.

На 30.09.2018 година се стопира придвижването за времето от 7.00 до 14.00 ч. на бул. „ Мария Луиза “ – в правата от  ул. „ Шипка “ до кръстовището с бул. „ Владислав Варненчик “.  За същия интервал възбраната ще важи и за правата на бул. „ Владислав Варненчик “ - от кръстовището с бул. „ Мария Луиза “ до кръстовището с бул. „ Съборни “, както и за сектор от бул.  „ Христо Ботев “ - от кръстовището  с ул. „ Кракра “ до кръстовището с ул. „ Бачо Киро “. Автомобилите на градския превоз ще минават по ул. „ Съборни “, зад Катедрален храм „ Успение Богородично “. Същия ден ще бъде спряно придвижването на коли за времето от 14.00 до 18.00 ч. на ул. „ Драгоман “ - в правата от кръстовището с бул. „ Мария Луиза “ до кръстовището с бул. „ Съборни “.

На 01.10.2018 година прекосяването на транспортни средства ще бъде прекратено за времето от 13.00 до 16.00 ч. по ул. „ Вълноломна “. Ограниченията не се отнасят за градския превоз и почистващите компании.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР