Във връзка с традиционната Седмица на водното спасяване, която тази

...
Във връзка с традиционната Седмица на водното спасяване, която тази
Коментари Харесай

Деца и национални състезатели с демонстрация по случай Седмицата на водното спасяване

Във връзка с обичайна Седмица на водното избавяне, която тази година е от 5 до 11 юни, на 7 юни 2023 година (сряда) от 11:00 ч. на басейна на 55 СУ „ Петко Каравелов ", кв. „ Дървеница ", ул. „ Дъбница " № 3, деца от начален курс на образование, под управлението на инструктор, ще показват умения за оказване на помощ при воден случай с подръчни средства от разстояние. Малчуганите ще покажат и теоретичната си подготовка, получена по просветителната стратегия на БЧК „ Приятели с водата ", и ще би трябвало да дават отговор на въпроси, свързани с разпоредбите за водната сигурност.

Демонстрация на разнообразни типове техники с потреблението на избавителни средства ще създадат състезателите от националния тим по водно избавяне на БЧК, които почтено показаха страната на Световното състезание в Ричоне, Италия, през 2022 година

По време на събитието ръководителят на БЧК акад. Христо Григоров, ръководителят на Националната комисия по водно избавяне и член на Народно събрание на БЧК доцент Стоян Андонов и шефът на дирекция Водноспасителна работа Антон Налбантов ще дават информация за равнищата на водния травматизъм в страната до 1 юни 2023 година, броя на подготвените водни спасители, както и за готовността на Водноспасителната работа за идния летен сезон.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР