Във връзка с предложената кандидатура на Петър Илиев и мандатът

...
Във връзка с предложената кандидатура на Петър Илиев и мандатът
Коментари Харесай

Илиан Василев: Петър Илиев не става за премиер. Ресто!

Във връзка с препоръчаната кандидатура на Петър Илиев и мандатът който ще му бъде връчен и без да зная реакцията на протестните партии да заява.
Сенки от задкулисието не могат да бъдат министър председатели.
Както показах не може масон да бъде министър председател у нас, тъй като нашето масонство е роден артикул на Държавна сигурност и задкулусието. Лоялността им е към тайната ложа, не към страната и обществото.
Изобщо Има Такъв Народ, да не се мъчим и на нови избори. Спешно.
Движение за права и свободи се събират през днешния ден с цел да поддържат кабинет с Петър Илиев и картите да излязат на масата. Очаквайте национална поддръжка, митинги, медийна акция, въобще да заложат всичко.
Не може за началник на изпълнителната власт да вадят заек от цилиндъра и ние да ръкопляскаме. Не става. Ресто.
Червената линия не е единствено и толкоз Борисов, а Гешев, Цацаров /шефа масон/, Гешев, Пеевски, Доган.
Сори, нещо доста са се объркали тези момчета от Има Такъв Народ.
Някой да е виждал Петър Илиев на митинг, да е заявявал някаква позиция, да е бил цивилен деен, въобще да има някакво качество, което да го отличава и прави съпоставим с министър председател, пръв сред равни само че най-знаещ, управленец, мъдрец, войник, модернизатор. Все отново избираме основен управител на компанията България.
Ако Слави желае да си го назначи началник на партията, на малкия екран, на някакъв негов план ОК, дума няма да кажа. Но да направи незнаен най-овластения човек страната.?! Нещо доста се е объркал, че е самовластник.
Илиев бил ново лице - ОК, само че това към този момент сме го гледали при Национална движение „Симеон Втори". Само нови лица пристигнаха.
Масон за министър председател - НЕ!!!
С тази кандидатура Слави мина алената линия и към този момент е част от статуквото.
В същина с какво тъкмо той стана лице на митинга?! Символ на смяната?!
Поне в моите очи той завърши. Дори и цяло лято не танцува.
Ако не желаеме да позволим нов вид замяна, котка в чувал, митингите би трябвало да продължат. Протестите още веднъж би трябвало да стартират, в случай че не желаете да се приказват зад кулисите в Парламента.
Има Такъв Народ няма да желае да вървят на избори, тъй като ще ги изгубят и изчезват крепко пушек. Няма да желаят и електронно гласоподаване, още по-малко гласоподаване по пощата.
Единственият им късмет е да създадат държавно управление в този парламент, с поддръжка на Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, и прикрито от ГЕРБ.
Ако не сте разбрали от 17 часа ще обяват събитие от ранга - Пеевски началник на ДАНС. Същите режисьори, същите драматурзи.

Илиан Василев, фейсбук
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР