Във връзка с новогодишния концерт “Сцена под звездите“, който ще

...
Във връзка с новогодишния концерт “Сцена под звездите“, който ще
Коментари Харесай

Цяла София Ахна! Управата Реши! В Новогодишната Нощ Всеки Един Жител На Столицата Ще Получи Абсолютно Безплатен

Във връзка с новогодишния концерт “Сцена под звездите “, който ще се организира довечера на площад “Княз Александър 1 “ от Столичната община вкарват краткотрайна организация на придвижването, а от Центъра за градска подвижност обезпечават нощно придвижване на публичния превоз.

От 8.00 ч. на 31 до 6.00 сутринта на 1 януари се не разрешават престоят и паркирането на коли сред Националната художествена изложба и постройката на Народното събрание 2.

От 9.00 ч. в неделя до 16.00 ч. в понеделник пътни транспортни средства няма да мога да влизат по улица “Аксаков “ сред улиците “Георги Бенковски “ и “Дякон Игнатий “, по улица “Георги Бенковски “ сред улица “Аксаков “ и бул. “Цар Освободител “.

Забраната важи и за улица “Княз Александър І “ сред улица “Съборна “ и площад “Княз Александър І “, както и по улица “Леге “ сред улица “Съборна “ и площад “Атанас Буров “.

От 14.00 ч. на 31 до 16.00 ч. на 1 януари рестриктивните мерки се отнасят за бул. “Цар Освободител “ сред площад “Независимост “ и улица “Георги Раковски “.

В новогодишната нощ столичани и гостите на София ще могат да разчитат на публичния превоз.

Нощно придвижване е проведено на трамваи с номера 5, 7, 8, 12, 18, 20, 22 и на тролейбусни линии 1, 2, 4, 9.

По отношение на рейсовете с нощен режим на придвижване ще са колите по линии 11, 83, 102, 78, 85, 94, 285, 309, 310, както и 76, 213, 604.

Метрото също ще се движи през новогодишната нощ. Метровлаковете от Министерски съвет “Младост 1 “ до Министерски съвет “Витоша “ ще са на период 20 минути, тези от Министерски съвет “Младост 1 “ до Министерски съвет “Бизнес парк София “ ще се движат на 40 минути. Такъв ще е интервалът на мотрисите и по линия от Министерски съвет “Младост 1 “ - Министерски съвет “Летище София “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР