Във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности на ул. Девня“,

...
Във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности на ул. Девня“,
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 8 декември



Във връзка с осъществяване на строително-ремонтни действия на ул. „ Девня “, от 08:00 часа на 09.12.2023 година, събота, до 20:00 часа на 10.12.2023 година неделя.

Поредица сигнали поради прахоляк и нечистотия от ремонтите на междублокови пространства и улици в разнообразни елементи на града са постъпили през октомври в Регионална инспекция за опазване на околната среда – Варна. Това сподели информация на Moreto.net с записаните недоволства по „ Зелен телефон “ или на пощата на инспекцията.

Военнослужещи и цивилни чиновници подготвиха и показаха разнообразни кулинарни специалитети и ръчно направени сувенири. Базарът беше открит от командира на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов, който прикани присъстващите да бъдат милосърдни и състрадателни и пожела Новата година да влезе в домовете на всички с доста обич, усмивки и добрина.

Община Варна ще работи за съдействието сред областите в Североизточен район, тъй че да могат да аплайват за взаимното осъществяване не планове с европейски средства. В тази посока кметът Благомир Коцев организира среща с кметове на близки регионални градове от района, съобщи кореспондент на Moreto.net.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР