Във връзка с информациите, че известен брой морски мини, поставени

...
Във връзка с информациите, че известен брой морски мини, поставени
Коментари Харесай

Умолява се населението в 3 области да прояви бдителност, при подозрителни сферични обекти звънете на 112!

Във връзка с информациите, че прочут брой морски мини, сложени на плажа в Одеса, са били отнесени от стихия и плуват в Черно море, представлявайки опасност за плавателните съдове, българското държавно управление взима всички нужни ограничения. Ще бъдат непрекъснато следени морските ни граници, както и курсовете на всички съдове в акваторията на Черно море.

Днес през целия ден ИАРА следи развиването на новините.

" Уведомил съм риболовците от двете най-големи сдружения у нас – " Черноморски изгрев “ и Асоциация на производителите на рибни артикули " БГ Фиш “, по опция да не влизат в морето до цялостното изясняване на казуса “, разяснява Изпълнителният шеф на ИАРА Христо Панайотов.

В понеделник, 21.03.2022 година, от 10:00 часа, в Областна администрация Бургас е свикана незабавна среща с държавните институции, имащи отношение към зародилата обстановка.

Умолява се популацията в областите Добрич, Варна и Бургас да прояви бдителност. При констатирането на подозрителни сферични обекти във водата или на брега, жителите се умоляват да алармират на телефон 112.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР