Във Виетнам официално откриха една от новите гордости за страната

...
Във Виетнам официално откриха една от новите гордости за страната
Коментари Харесай

Виетнам има с какво ново да се похвали

Във Виетнам публично откриха една от новите гордости за страната си едвам през април, а не щеш ли локалните към този момент могат да се похвалят, че точно с помощта на нея са носители и на нов международен връх.
 Sky Bridge 721, Чехия и това ли е най-дългият провесен пешеходен мост в света
Ето с какво ново може да се похвали Чехия

Нов връх за страната

Става дума за впечатляващия мост Bach Long, който е разгласен за най-дългия стъклен мост в света.

Първото място му е отредено от Рекордите на Гинес и по този начин измества досегашния номер едно - стъклената пътека с дължина 526 метра, намираща се в Китай.

Новият първенец във Виетнам е издигнат в красивия планински селски регион на провинция Сон Ла.

Местни и туристи, преминаващи по Bach Long могат да се любуват на известния планински курорт и впечатляващата панорамна панорама, която разкрива буйни тропически гори.

А следва и най-любопитното. Конструкцията на стъкления мост е построена на 150 метра над земята, а пътеката му е с дължина от цели 631 метра.

Великолепният Bach Long (в превод името значи " бял змей " ) е основан с помощта на взаимните старания на няколко виетнамски туристически организации и френска строителна компания.

А задачата на самодейността е да бъде възроден локалният туризъм, потърпевш при световната пандемия и последвалото затваряне на границите на страната за интернационалните гости.
 Methuselah, кое е най-старото дърво в света и каква е историята му
На какъв брой години е най-старото дърво в света

И на кой континент се намира

Интересните обстоятелства за новия рекордьор обаче не свършват дотук. Bach Long има задоволително постоянна структура, с цел да издържи до 450 преминаващи по стъклената пътека едновременно. А за тази резистентност подсигурява тест, изработен с тежък SUV автомобил, написа CNN.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР