Във Варна се откри международна конференция Перспективи за стратегическо развитие

...
Във Варна се откри международна конференция Перспективи за стратегическо развитие
Коментари Харесай

МОСВ отбелязва Деня на Черно море с конференция във Варна


Във Варна се откри интернационална конференция „ Перспективи за стратегическо развиване на Черноморския район “. Форумът показа политиките на Министерство на околната среда и водите в региона на опазването на околната среда в Черноморския район, инструментите за провеждането им и интернационалното съдействие, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.

Сред тематиките са и вероятностите пред Черно море и обвързвания с него Дунавски район в подтекста на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Специално внимание е отделено на капиталовите благоприятни условия и стратегиите за финансиране на екопроекти.

В конференцията вземат участие кметове на Черноморски общини, регионални шефове, представители на отраслови министерства, учени, Неправителствени организации и компании. Конференцията откри зам.-министърът на околната среда и водите Атанаска Николова. От 31 октомври от 1996 година, когато шестте черноморски страни подписват Стратегическия проект за Черно море, последният ден на октомври се празнува като Международен на Черно море. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР