Във футбола често нападателите и голмайсторите обират лаврите и наградите.

...
Във футбола често нападателите и голмайсторите обират лаврите и наградите.
Коментари Харесай

Важен ли е избора на нападатели за успеха във фентъзи футбол игрите?

Във футбола постоянно нападателите и голмайсторите обират лаврите и премиите. Достатъчно е да погледнем кои са най-великите футболисти на нашето време - Кристиано Роналдо и Лео Меси, тези с най-вече маркирани голове. Подобно стоят нещата и във фентъзи футбол игрите, там обаче основният миг е да се изберат нападатели на по-ниска цена, само че пък с порядъчен брой голове и асистенции. Във фентъзи футбол играта за efbet Лига всеки гол на нападател носи 4 точки, а всяка асистенция - 3 точки. В играта разполагате с бюджет от 100 милиона (виртуални за жалост), с цел да окомплектовате състав от 15 футболисти - 11 титуляри и 4 запаси. Фентъзи футбола евентуално е най-хубавата футболна игра, измисляна в миналото (е, след самия футбол).

Преди да продължим напред, дано помогнем да стартирате. Безплатно в играта на може се включите през уеб страницата или безплатните приложения за Android и iPhone. Сезон 22/23 е с най-големите награди до момента, в това число игрова подпора от най-ново потомство, смарт часовник, музикални колони и даже истинската топка от Световното състезание по футбол в Катар. В секция “Награди” и “Правила” ще може да видите цялата информация за играта.

През 2021/22 напълно разумно най-вече точки реализираха нападателите на водещите тимове - Жорди Кайседо и Пиерос Сотириу, през втората половина на сезона пък на напред във времето се появиха Евгений Сердюк от Черно Море и Уелтън Мело от Черно Море. За отбелязване е несъмнено и приноса на Димитър Илиев от Локомотив Пловдив, както и резултатността на Тонислав Йорданов от Арда. Сега да погледнем към идния сезон - Жорди Кайседо към този момент не е в ЦСКА, а Уелтън (9 милиона) от Левски към този момент е полузащитник в играта. Това оставя Пиерос Сотириу (11,5М) от Лудогорец като съвсем безусловно наложителен участник в нашия тим. Добра договорка може да се окаже и Матиас Тисера (7.5М). Все още не знаем какво да чакаме от новия нападател на ЦСКА Дюкенс Назон, чиято цена възлиза на 9,5М, а Калоян Кръстев не носи търсените от треньорите фенове фентъзи точки. В Левски обстановката допуска да се съсредоточим върху Роналдо (8М) или Билал Бари (9М). Струва си да споменем още няколко основни нападатели в лигата - Станислав Костов (7М) от Пирин, Алекс Колев от ЦСКА 1948 (8М), Димитър Илиев (8,5М) и Преслав Боруков (7,5М) от Локо Пловдив.

Последвай страницата на играта в обществените мрежи за повече информация и занимания с Фентъзи efbet лига!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР