Във Франция продължава стачката на рафинериите на компанията Тотал Енержи“,

...
Във Франция продължава стачката на рафинериите на компанията Тотал Енержи“,
Коментари Харесай

Властта във Франция заплаши с намеса, за да прекрати стачката в рафинериите

Във Франция продължава стачката на рафинериите на компанията „ Тотал Енержи “, което води до недостиг на гориво и километрични опашки пред бензиностанциите, заяви БНР. Служителите стачкуват за по-високи заплати, които да дават отговор на растежа на инфлацията.

" Няма да позволим блокадите да продължат ", страната ще се намеси “, отсече сутринта пред радио РТЛ представителят на френското държавно управление Оливие Веран. От нощес кабинетът разисква възможността за обезпечаване на личен състав в рафинериите, на мястото на стачкуващите, с цел да бъде прекъсната рецесията с горивото.

" Блокадите не са метод да се договаря ", предизвести нощес и президентът Макрон. Преговорите за заплатите обаче буксуват и стачката е продължена. Около 30% от бензиностанциите в страната вече са в усложнение, в Северна Франция те са повече от половината, тук-там водачите чакат до четири часа.

Забранено е наливането на бензин в бидони, на доста места се дава преимущество на здравни служащи и други значими специалности. Тези дни Франция употребява стратегическите си ресурси, с цел да доставя с гориво.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР