Във Фейсбук групата на един от баровските южни квартали на

...
Във Фейсбук групата на един от баровските южни квартали на
Коментари Харесай

Наглост без граници: Анелия, засрами се! Така ли се паркира пред Била?!

Във Facebook групата на един от баровските южни квартали на София се появи скандална фотография на паркирана лимузина пред магазин на веригата " Била ". Оказва се, че колата е карана от чалгазвездата Анелия, която извънредно безочливо и демонстративно я зарязала съвсем пред входа на супера, та да й е по-удобно.

" Начинът на паркиране демонстрира до каква степен известността по малкия екран и кръчмите те вършат заслужен жител. Колко им е моралът можете да видите и в кварталния супер. Само човек с голямо самочуствие, без грам покритие, образование и почитание към близките, може да паркира по този начин дебелашки ", написа засегнат създателя на фотото.

Гневни жители пробвали да създадат забележка на наглата чалгаджийка, само че Анелия ги изгледала с безусловно пренебрежение и ги подминала, без въобще да каже и дума. След 10-ина минути се върнала с торба покупки, метнала ги на задната седалка на " Ауди " -то си и безусловно необезспокоявана, все едно нищо не се е случило, си тръгнала с мръсна газ.



Анелия с новата си половинка - хазартния необут Любомир Захаринов, наследник на скандалната шефка в Национална агенция за приходите от началото на века Димитрина Захаринова

Анелия, която има дете от Коко Динев, а на сватбата й с него кумува персонално боса на ВИС-2 Георги Илиев, построи с възнаграждения от участиятата си прословут дворец в квартал " Драгалевци " преди да разведе сполучливо хазартния необут Любомир Захаринов и да заживее при него. Припомняме, че Захаринов е наследник на някогашната шефка в Национална агенция за приходите Димитрина Захаринова, която още от времето на Тройната коалиция бе изключително близка с убития това лято Алексей Петров – Трактора.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР