Вътрешните министри на България и Северна Македония - Младен Маринов

...
Вътрешните министри на България и Северна Македония - Младен Маринов
Коментари Харесай

Вътрешните министри на България и Северна Македония

Вътрешните министри на България и Северна Македония - Младен Маринов и Оливер Спасовски оповестиха, че дружно основават среда на непоносимост към корупционни прояви. Това отидоха на Граничен контролно-пропусквателен пункт Станке Лисичково при оповестяване на план " Остани чист, кажи НЕ на корупцията ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Проектът се осъществя по самодейност на българското Министерство на вътрешните работи в партньорство сред Република България, Република Северна Македония, Република Гърция, Република Сърбия и Република Румъния.

Вътрешният министърът Младен Маринов разгласи, че резултатът от този план ще проличи тогава, когато на телефонната линия стартират да се получават повече сигнали от жители .

Амбицията ни е да надградим по този начин контрола и връзката, че да реализираме по-голямо доверие сред жителите и полицията, съобщи българският вътрешен министър.

Той сподели, че, вследствие на което към този момент има доста случаи на разкрити и предотвратени корупционни практики. Макар от една страна това е в ущърб на имиджа на министерството, от друга демонстрира, че се борим сполучливо с вътрешния проблем , сподели Маринов.

Колегата му от Северна Македония Оливер Спасовски изрази удовлетворение, че двете вътрешни ведомства дружно работят по плана с доста мощното мото " Остани чист, кажи НЕ на корупцията ". Той подчертава върху основното значение на образуването на социална отговорност, в която всички ние да не разрешаваме съществуването на корупционни схеми и жителите да припознаят институциите като свои сътрудници .

Събитието е и израз на положителното съдействие в региона на вътрешните работи сред Република България и Република Северна Македония. На него участваха също началникът на политическия кабинет на вътрешния министър Михаил Златанов , шефът на Групово дело " Гранична полиция " основен комисар Светлан Кичиков, старши комисар Дойчин Дойчинов - шеф на ОДМВР - Благоевград, комисар Васил Митов - шеф на Регионална дирекция " Гранична полиция " - Кюстендил, и старши комисар Румен Ганев - шеф на Дирекция " Вътрешна сигурност ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР