Вътре на КСНС Борисов и Цветанов атакуваха в синхрон Радев.

...
Вътре на КСНС Борисов и Цветанов атакуваха в синхрон Радев.
Коментари Харесай

Нинова: Върви координирана атака на ГЕРБ срещу президента Радев


Вътре на КСНС Борисов и Цветанов нападнаха в синхрон Радев. Единият за тъмнината и светлината, прозрачността и кражбата в страната – Бойко Борисов, а другият за превъоръжаването на Армията и по тази причина какъв аероплан да бъде платен. Стратегия за събаряне на престижа на Румен Радев виждам зад това.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред БНР в коментар за извършения Консултативен съвет за националната сигурност (КСНС).

„ Изненадах се след края на КСНС, тъй като вътре и дума не е ставало за излизане на България от Европейски Съюз и НАТО. Нито един от текстовете не навежда на такава мисъл и внезапно извън се приказва това. „ Те не могат да проумеят, че могат да имат институция, която не им е послушна. Третото е една координирана офанзива против президента Радев и Българска социалистическа партия за събаряне на престижа на президента. Координирана, тъй като мисля, че това се прави от Цветан Цветанов в ролята му на сякаш неприятното ченге, а Бойко Борисов – сякаш положителният “, сподели соцлидерът.

Нинова също като президента Радев счита, че би трябвало да има смяна на статуквото, в противоположен случай ще дойдат националистически, популистки талази, с които е непредсказуемо накъде ще тръгне Европа и България. Споделям казаното от президента Румен Радев, акцентира тя.

Нинова разяснява и задържането на кмета на регион „ Младост “, която е упрекната във взимане на рушвет. Според нея, методът на задържането й е минал нормалността и границите: „ Задържането пет часа на улицата, на тротоара с белезниците – повече показност, в сравнение с наличие. Подобни показни арести, завършиха с неоправдателни присъди за България в Страсбург и ги заплати народа “.

Корнелия Нинова отговори и на изказванията на нейни сътрудници, че апелът и за понижаване на депутатските заплати и почивни дни е популизъм като посочи, че това предложение го е направила още преди година, когато бе определена за вицепрезидент на Социалистически интернационал. „ Пропастта сред политическия хайлайф в Европа, и в България, се усилва. Смятам, че всяка привилегия на политиците е стъпка към политическото ни самоубийство в обстановката, в която се развива Европа, а и България. Всички приказваме лицемерно какъв брой са огромни неравенствата и по какъв начин би трябвало да се оправим с това, само че със личните си дейности усилваме неравенствата вместо да се борим с тях. 400 хиляди българи работят на минимална заплата и тя се е нараснала с 50 лв., а депутатската за този интервал с 564 лв.. Две трети от българите работят под междинната заплата – тя се е нараснала с към 120 лв. за този интервал, депутатската с 564 лв. “, сподели тя. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР