Васил Михайлов - обвиненият за заплахи за убийство и побои

...
Васил Михайлов - обвиненият за заплахи за убийство и побои
Коментари Харесай

Приятелката на прокурорския син от Перник: Не бихте издържали и секунда от това, което изживях за 2 г.

Васил Михайлов - упрекнатият за закани за ликвидиране и побои наследник на прокурор от Перник - е посягал и на приятелката си Боряна.

Това споделя тя пред локалния уебсайт " Мироглед " малко откакто полицията направи обиски в дома на Михайлов поради отправена закана против младата жена.

Тя демонстрира своя фотография, на която се виждат следи от удари по лицето ѝ, като упреква някогашния си сътрудник за насилието. Описва връзките им като " много конфликтни още през цялото време ", само че споделя, че е обичала приятеля си и е опитвала " да му покаже верния път ".

" Конфликтите посред ни се пораждаха от възбраните, които той ми поставяше. Не ми даваше да нося облеклата си, не ми даваше да излизам от вкъщи си след 18:00 ч, не ми даваше да имам приятелки, не ми даваше да беседвам със фамилията си. Аз се съгласявах на тези неща, тъй като сносно ме манипулираше, че никой различен не ме обича толкоз колкото той ", споделя тя пред медията.

Боряна твърди още, че Васил Михайлов ѝ е посягал неведнъж и е заплашвал фамилията ѝ.

Тя твърди, че той е подлагал на принуждение освен външни хора, само че и личната си сестра и майка.

При смяната на мярката за неотклонение на " домакински арест " Михайлов е показал нейния адрес, вместо дома на родителите си.

" Три седмици след раздялата ни те шяха да го докарат в дома ми. Не ми се мисли какво щеше да ми се случи, в случай че още веднъж го бях позволила ", споделя още тя.

В обява във Фейсбук Боряна споделя, че " доста от вас не биха издържали и секунда по този начин, както аз съм живяла 2 години ".

Тя се обръща към всички дами, които са подлагани на принуждение от сътрудниците си:

" Никога не позволявайте да ви протягат ръка, да дефинират разпоредбите на живота ви, да ви споделят по какъв начин би трябвало да изглеждате, да потискат личността ви и да ви убеждават, че не сте обичани и ценени, само че най-много в никакъв случай не се опасявайте. Няма за какво да сте изплашени, тъй като истината постоянно побеждава ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР