Васил Ганчев е на 23 години, израснал в Пловдив и

...
Васил Ганчев е на 23 години, израснал в Пловдив и
Коментари Харесай

В „Браво, Пловдив” се действа и няма празни приказки, проблемите се решават мигновено

Васил Ганчев е на 23 години, израснал в Пловдив и приключил междинното си обучение в СУ „ Свети Софроний Врачански “ с профил британски език и осведомителни технологии. От дребен, една от предпочитаните тематики за Васил е спорта. Той е играч по спортна пукотевица към клуб АСК " ТРАКИЯ ". В кариерата си има народен връх на дисциплинираност 50 метра малокалибрена пушка, а сега е студент в Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски ”.

23-годишният Ганчев е един от дейните младежи, които имат желанието да  трансфорат града ни в едно ужасно кътче за живот.  Самият той от 15-годишен интензивно взе участие в разнообразни сдружения и юношески организации, които неведнъж правят начинания в интерес на пловдивчани. Той е бил представител и на студентска организация. 

До началото на тази година Васил Ганчев е работил в Европейския парламент, където е натрупал забележителен опит. В момента профисионално той е ориентиран в областта на обществените мрежи. 

-Г-н Ганчев, какво Ви накара толкоз млад да влезете интензивно в политиката, и смятате ли, че младите са някак апатични към това да упражнят вота си? 

-От много дребен се интересувам от политика и считам, че точно в нас младите е вярата. Връстниците ми и навършилите пълноправие не упражняват правото си на глас. Те не са политически осведомени и сами не желаят да се осведомят. Абсолютно апатично се отнасят, а това е най-лошото нещо, тъй като масата от гласове идват от хора, които към този момент са с ясни възгледи. Така няма по какъв начин да се случи смяна.

В диалозите ми с жители през последните три седмици виждам, че те са обезверени, непосредствено отхвърлят връзка и не желаят да чуят за нищо обвързвано с политика.

- Какво Ви притегли в „ Браво, Пловдив ”?

- В „ Браво Пловдив ” ме притегли това, че се работи и няма празни приказки. Когато има проблем той се взема решение незабавно, не се чака орисията на институциите, не се чака администрация.

- Като претендент кмет за Район „ Тракия ” може ли да назовете наболелите проблеми в квартала? Каква е Вашата стратегия?

- Район „ Тракия ” е „ най-младият ” квартал, а аз съм видял поетапното му развиване. През последните години той се застрои ужасно доста и това е един от основните проблеми, само че не казусът, че идват нови хора в „ Тракия ”, а че не се мисли за инфраструктурата, за пътищата и за паркоместа.  Дори огромните булеварди и паркинги, които кварталът има не дават задоволително опция за колите.

Вече можем да видим и другият очевиден проблем, а точно тапите, които се получават на входовете и изходите на квартала. По него сигурно би трябвало да се работи. 

В тази връзка може да приказвам и по проблема за отиващата си зеленина от квартала. Единственото място в Тракия, което е фокусирано за отдих и спорт е парк „ Лаута ”, който в действителност не се води зелена повърхност.  Други такива паркове се вършат на парче. Парк „ Елит ” е нов парк и „ Хан Крум ” също, само че там е стартирано нещо, не е довършено и има още доста какво да се свърши. Има места за основаване на сходни зелени площи в Тракия и би трябвало да се задейства работата по тях.

-Какво можете да кажете на пловдивчани в умозаключение?

-Искам да кажа, че е доста елементарно да се стои в профил и да се бездейства, а и е доста по-удобно несъмнено. Седейки пред тв приемника и критикувайки, няма по какъв начин нещо да се промени. Трябва да действаме и да упражним правото си на глас, с цел да имаме по-добър град!



Васил Ганчев е с номер 36 в интегралната бюлетина за кмет на Район " Тракия " и с преференция 111 в листата за Общинския съвет!

„ Браво, Пловдив ” се явява с регистрацията на „ Българска прогресивна линия ” за кмет, районни кметове и общински съвет!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР