Вашите навици, избор на стил и дори отношение към другите

...
Вашите навици, избор на стил и дори отношение към другите
Коментари Харесай

Нещата, които ни карат да изглеждаме по-възрастни

Вашите привички, избор на жанр и даже отношение към другите и света в близост са единствено няколко неща, които може да ви накарат да изглеждате по-възрастни, написа

И това не е всичко, ето кои са най-често срещаните аргументи за това.

Носите облекла, които не ви стават

Правилният размер облекло е по-важно от стила или трендовете. Дрехите по размер наподобяват ужасно, без значение от възрастта ви, до момента в който опитът да прикриете тялото си прибавя години към действителната възраст.

Носите огромни бижута

Големите, тежки бижута също могат да състарят. Вместо това изберете деликатни, безконечни аксесаори, като тънки верижки или гривна.

Вие сте плебей на трендовете

Придържането към старите трендове (или прескачането към всяка нова) може да състари външния ви тип. От една страна, придържането към старите фешън трендове и повтарянето на тоалети от минали години демонстрира, че не сте надградили външния си тип. Но и свръхкомпенсирането с всяка нова наклонност за обувки, чанта или облекло не е най-хубавото решение.

Носите единствено тъмни цветове

Черното е съчетаем с всичко главен цвят. Но това не значи, че постоянно би трябвало да го носите. Всъщност, носенето на по-ярки и по-малко скучни цветове може да ви накара да изглеждате по-млади.

Слагате доста декор дьо загар или носите подобен с неверен цвят

Дебелата или тежка основа може да аргументи повече щета, в сравнение с изгода. По-светлите формули са по-добри за зряла кожа, защото не притеглят вниманието към фините линии или бръчки по метода, по който го прави лице, намазано щедро с декор дьо загар. Ако пък е несъответствуващ цвят за кожата ви, може да ви направи да изглеждате неестествено.

Носите алено червило

Яркочервените устни са безконечни, само че този другояче типичен външен тип може да бъде настоящ, в случай че е нещо, което постоянно сте носили. Имайте поради, че аленият цвят на устните може да акцентира дълбоките линии. И без значение от възрастта ви, алените устни могат да накарат зъбите да наподобяват по-жълти.

Цветът на косата

Изборът на цвят на косата, който е прекомерно мрачен или прекомерно ярък за вашия загар, може да подчертае бледа кожа и да ви накара да изглеждате още по-възрастни. Освен това, поддържането на косата в един колорит – изключително всичко по-тъмно от кафяво, също може да подчертае фините линии.

Носите блестящи или сини сенки за очи

Избягвайте палитри със сенки за очи с искра. Те ще привлекат повече внимание към фините линии. Освен това избягвайте и разнообразни нюанси на синьото, които ви карат да изглеждате по-възрастни. Заложете на приглушени цветове и ще изглеждате по-млади и съвременни.

Имате неприятна стойка

Добрата стойка може да ви накара да изглеждате по-млади и по-енергични. Освен това, прегърбването над бюрото не е добре за гръбнака. Йога, пилатес и даже балет могат да ви оказват помощ за вярната стойка.

Не спортувате

Ползите от една подготовка са безкрайни. А в случай че пропуснете постоянните извършения, пропускате опция да увеличите притока на кръв, да подхраните кожата си и да я извършите да наподобява по-здрава и по-млада.

Стресирате се

Стресът може да докара до ускорено стареене на клетъчно равнище. А здравословното държание, което понижава напрежението и въздейства позитивно на стареенето, от време на време остава на назад във времето, когато хората са уплашени. Според изследване освобождението на прочувствен стрес може да ви помогне да избегнете когнитивни увреждания и да поддържате мозъка си млад.

Не спите задоволително

Лишаването от сън може да аргументи повече щета, в сравнение с изгода за вашето здраве и външен тип. Проучване, извършено от лекари-учени в Медицинския център на University Hospitals Case, демонстрира, че дами с неприятен и фалшив сън, демонстрират по-рано признаци на стареене на кожата, в това число фини линии, неравномерна пигментация, разпределяне на кожата и понижена разтегливост.

Спите по стомах

Според изследване спането по стомах има доста въздействие върху лицето, тъй като може да развие патешки крайник и бръчки към устата.

Не се грижите за кожата си като цяло

Грижата за кожата е основна за положителния външен тип. Тъмни кръгове, бледа кожа, подпухнали очи и бръчки са няколко от методите, по които кожата ви може да покаже възрастта ви. Не забравяйте, че вашето най-хубаво оръжие за битка със стареенето на кожата е слънцезащитният крем – и би трябвало да го носите през цялата година, с цел да предотвратите бръчки и да предпазите кожата си от слънчевите лъчи.

Не пиете задоволително вода

По същия метод сухата кожа може да се дължи и на липса на хидратация. Тялото ни е най-вече вода, а кожата ни е най-големият орган – тъй че би трябвало да поддържаме хидратация, с цел да не наподобява суха и да образува бръчки.

Не се храните здравословно

Здравословното хранене може да бъде от изгода и за външния тип и метода, по който изглеждате. Много плодове и зеленчуци, протеини, по – малко кафе и алкохол, без бяла захар, противовъзпалителни храни, са единствено дребна стъпка към по-добрата визия.

Живеете в мощно нечист регион

Замърсяването на въздуха и токсичните изпарения могат да причинят прибързано стареене. Хората, живеещи в градските региони, са най-застрашени. Високото излагане на химикали и нездравословни частици усилва старческите петна и бръчките.

Винаги гледате телефона си

Да, вашият смарт телефон може да повреди кожата ви и да ви накара да изглеждате по-възрастни. Проучване, извършено от откриватели в Ница, Франция, открива, че синьо-виолетовата светлина основава повече хиперпигментация и старешки петна по кожата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР