ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън ще обяви план в

...
ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън ще обяви план в
Коментари Харесай

Байдън ще обяви план за временно пристанище на брега на Газа, за да увеличи потока от хуманитарна помощ

ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън ще разгласи проект в своето послание за положението на Съюза в четвъртък за помощта на армията на Съединени американски щати създайте краткотрайно пристанище на брега на Газа, увеличавайки потока от филантропична помощ за обсадената територия по време на войната Израел-Хамас, съгласно чиновници на администрацията. В известието се споделя, че интервенцията няма да изисква американски войски да бъдат на място, с цел да построят кея, който е предопределен да разреши повече колета с храна, медикаменти и други съществени продукти.

Длъжностните лица не предоставиха детайлности за по какъв начин ще бъде издигнат кеят. Един означи, че американската войска има „ неповторими качества “ и може да прави неща „ просто от брега “.

Пет месеца на борби сред Израел и Хамас оставиха огромна част от ръководената от Хамас Газа в руини и доведоха до влошаваща се филантропична злополука. Много палестинци, изключително в разрушения север, се борят за храна, с цел да оцелеят.

Хуманитарни групи споделиха, че е станало по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР