ВАШИНГТОН (АП) — Поддръжници на Израел се събраха на митинг

...
ВАШИНГТОН (АП) — Поддръжници на Израел се събраха на митинг
Коментари Харесай

Десетки хиляди поддръжници на Израел се събраха на митинг във Вашингтон, викайки „никога повече“

ВАШИНГТОН (АП) — Поддръжници на Израел се събраха на протест от десетки хиляди в National Mall при засилени ограничения за сигурност във вторник, изразявайки взаимност в битката против Хамас и викайки „ в никакъв случай повече “.

„ Походът за Израел “ предложи шумна и двупартийна поддръжка на един от най-близките съдружници на Америка, защото рецензиите се ускориха по отношение на офанзивата на Израел в Газа, стартирана от кървавия октомври 7 Нахлуване на Хамас.

С аспект към море от израелски и американски флагове, водачът на болшинството в Сената Чък Шумър, ръководителят на Камарата на представителите Майк Джонсън и водачът на демократите в Камарата на представителите Хаким Джефрис се събраха на сцената и дружно с републиканския сенатор Джони Ернст от Айова, хванати за ръце. „ Ние сме с Израел “, скандира Шумер.

И въпреки всичко под тази проекция на единение демократите са внезапно разграничени по отношение на курса на Израел и отношението му към палестинците. Сега президентът Джо Байдън приканва Израел да ограничи някои от тактиките си, с цел да облекчи страданията на цивилното население в Газа, откакто изрази цялостна взаимност с израелците в първите седмици на войната.

Поредица от оратори излязоха на сцената, с цел да осъдят нападението на Хамас и това, което те споделиха, е грубо разпространяване на антисемитизъм в интернационален проект, „ позор за всички цивилизовани хора и народи “, по думите на израелския президент Исак Херцог, който се обърна към тълпата посредством видео.

След това „ най-голямото кръвопролитие след Холокоста “, сподели той, „ дано извикаме дружно, в никакъв случай повече. “

„ Никой няма да ни пречупи “, зарече се той. „ Ще възкръснем още веднъж.... Няма по-голяма и обективна идея от тази. ”

Ърнст сподели, че бруталността на Хамас не може да бъде надценена. „ Те убиват бебета “, сподели тя. „ Те изнасилват дами. Те малтретират възрастни хора. Как някой в ​​Америка може да симпатизира на тези терористи е непостижимо. “

Бойци на Хамас нахлуха в Израел от Газа при изненадващото навлизане на 7 октомври, убивайки повече от 1200 души и взимане на повече от 200 заложници Израел отговори със седмици на офанзиви в Газа, които са умъртвили повече от 11 000 палестинци, съгласно ръководеното от Хамас Министерство на здравеопазването.

Рейчъл Голдбърг, майка на Херш Голдбърг-Полин, който беше взет за пленник, до момента в който участва на музикален фестивал, нападнат от Хамас, сподели, че дните след офанзивата са били „ изтезание на занимателен каданс “.

„ Тези Божии деца са на възраст от 9 месеца до 87 години, Голдбърг сподели за заложниците, отведени в Газа. „ Те са християни, мюсюлмани, евреи, будисти и индуисти. Защо са оставени подземен в мръсотията? “

Министерството по вътрешна сигурност дефинира марша като „ равнище 1 ” събитие за сигурност, най-високата подредба в неговата система и такова, което нормално се употребява за Super Bowl и други огромни събития, споделиха двама чиновници на правоприлагащите органи пред Асошиейтед прес. Определянето значи, че събитието е изисквало забележителна помощ на правоприлагащите органи от федералните организации, споделиха чиновниците.

ФБР и вътрешната сигурност изпратиха взаимен бюлетин до чиновниците на правоприлагащите органи във Вашингтон, предупреждавайки за капацитет за принуждение или въодушевена офанзива от войната Израел-Хамас, споделиха чиновниците. Но в бюлетина ясно се споделя, че федералните чиновници не са разпознали никаква „ съответна, използвана опасност “ за марша, споделиха те. Асошиейтед прес при изискване за анонимност.

Много от стачкуващите на „ Похода за Израел “ носеха израелски флагове, увити към раменете им, веещи се зад тях, или държаха дребни израелски флагове в ръцете си. Сигурността беше затегната, самосвали блокираха достъпа до мола, а полицията беше разпръсната из региона и на коне.

„ Надявам се, че демонстрира взаимност “ с Израел, сподели Джаки Сели от Роквил, Мериленд, която пристигна с другари от Ню Йорк. „ И се надявам, че това покачва осведомеността за заложниците, които сега са в заплаха. “

Мелани Лубин от Олни, Мериленд, носеше знаме, на половина формирано от звездите и линиите и на половина със синьото и бялото на Израел Звездата на Давид. Попитана за броя на починалите в Газа и рецензиите към метода, по който Израел организира военната си акция, тя сподели: „ Мисля, че всички са загрижени за това, което се случва в Газа и за цивилните в Израел. Израел прави всичко допустимо. Това е война. Израел не е почнал тази война. "

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР