ВАШИНГТОН — Бившият президент Доналд Тръмп е получил най-малко 7,8

...
ВАШИНГТОН — Бившият президент Доналд Тръмп е получил най-малко 7,8
Коментари Харесай

Тръмп е получил най-малко 7,8 милиона долара плащания от чужди правителства като президент, казват демократите в Камарата на представителите

ВАШИНГТОН — Бившият президент Доналд Тръмп е получил минимум 7,8 милиона $ заплащания от непознати държавни управления през две от четирите си години в в Белия дом, съгласно отчет, оповестен в четвъртък от демократите в надзорната комисия на Камарата на представителите.

Поне 20 задгранични държавни управления са направили заплащанията към бизнеса на Тръмп през двугодишния интервал, който комисията съумя да прегледа. Информацията в отчета беше обявена за първи път от The New York Times и CNN.

Rep. Джейми Раскин, D-Med., почитан член на Комитета за контрол, сподели в предговора, че заплащанията идват от „ някои от най-неблагоприятните режими в света “, като Китай е водещият харчещ, плащайки повече от 5,5 милиона $ на Тръмп- притежавани парцели, съгласно справката. Тръмп е получил заплащания и от Саудитска Арабия, Катар, Кувейт, Индия и Афганистан, се споделя в отчета.

„ Това е стеснен прозорец към доста по-широка галактика от задгранични правителс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР