ВАШИНГТОН — Александър Смирнов, бившият информатор на ФБР, обвинен в

...
ВАШИНГТОН — Александър Смирнов, бившият информатор на ФБР, обвинен в
Коментари Харесай

Бивш информатор на ФБР, обвинен в лъжа за Джо и Хънтър Байдън, отново арестуван

ВАШИНГТОН — Александър Смирнов, някогашният осведомител на ФБР, упрекнат в неистина на ФБР за президента Джо Байдън и неговия наследник Хънтър Байдън в изказвания които бяха в „ сърцето “ на настоящото следствие за импийчмънт на републиканците в Камарата на представителите, е бил наново задържан от федералните управляващи, споделиха неговите юристи в четвъртък.

Смирнов се яви в началото във федералния съд в Лас Вегас, само че делото му трябваше да продължи в Калифорния. След първото му чуване във вторник Смирнов беше освободен от магистрат в Невада при условия, включващи GPS наблюдаване. Впоследствие прокурорите желаеха от федерален арбитър в Калифорния да го задържи.

Длъжностни лица споделиха, че Смирнов е признал, че част от информацията за Хънтър Байдън е пристигнала от „ чиновници, свързани с съветското разузнаване “, и че Смирнов е твърдял, са се срещнали с представители на съветското разузнаване единствено преди месеци. Те споделиха, че Смирнов „ интензивно популяризира нови неистини, които б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР