Вашата медия трябва да е горда, че преди изборите идват

...
Вашата медия трябва да е горда, че преди изборите идват
Коментари Харесай

Кирил Петков с пореден гаф в студиото на bTV: Трябва да сте ми благодарни и да се гордеете като идвам тук

Вашата медия би трябвало да е горда, че преди изборите идват водачи, които да обяснят каква ще е политиката на партията. И когато подобен водач ви пристигна, би трябвало да кажете благодаря, а не да тръгнете в съпротива. Това съобщи в ефира на bTV Кирил Петков, където гостува тази заран. Изказването му е в отговор на водещата Жени Марчева, която го попита по какъв начин е Венко Сабрутев.

Припомняме, че тъкмо в един от предизборните диспути по bTV Петков изненадващо смени Сабрутев и се появи като натрапен посетител в студиото. Венко Сабрутев, Христо Проданов, Деян Николов, Мартин Димитров и Любомир Каримански трябваше да дискутират пред Мария Цънцарова, само че тогава водещата анонсира, че разпоредбите в студиото ѝ са нарушени и вместо Сабрутев при нея се е появил самият Кирил Петков. Действията на някогашния министър председател тогава ядосаха другите събеседници и представителите на ГЕРБ напуснаха студиото.

Тази заран той влезе поканен в студиото на bTV, с цел да разяснява настоящи политически въпроси.

" Росен Плевнелиев е човек, който съм сигурен че е тръгнал с най-хубави планове. Но той е един медиатор. Ние споделяме, че връзката би трябвало да е в Народното събрание и няма смисъл различен да се пробва да прави коалиция. Чухме се най-малко 2 пъти. Каза, че той ще оглави контактната група. Плевнелиев е един медиатор, а сега няма потребност от подобен. " Комуникацията ще се случва в Народно събрание и ние ще сме градивна съпротива, каквато ГЕРБ не бяха ", съобщи съпредседателят на Политическа партия.. 

Петков разяснява и връзките с президента Радев. По думите му Политическа партия от рецензия не се тормози.

" Истината е, че би трябвало да има градивна рецензия. Имаше няколко неща, в които служебното държавно управление сбърка. Едва ли не споделиха, че ние сме отговорни, че Газпром са се отказали от газа, а беше неточност, че изпуснаха 6-те танкера. И също така не разбирам за какво като по този начин и по този начин знаем, че ще дойдат американските самолети Ф-16, за какво би трябвало да търсим други самолети. Защо една дребна страна, която няма запаси да си дава трудност ", разяснява Петков. 

На въпрос на водещата, че въпреки всичко на нещо би трябвало да летим, Петков изненада с друго предложение да наемем самолети, до момента в който дойдат нашите. Той обаче не счете какъв брой пари би ни коствало това.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР