Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между прокуратурата и 44-годишния

...
Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между прокуратурата и 44-годишния
Коментари Харесай

Условна присъда и 20 000 лв. за мъж от Варненско, пратил жена да проституира в Швейцария

Варненският областен съд утвърди съглашение, реализирано сред прокуратурата и 44-годишния Мехмед Хюсеин, оповестяват от пресслужбата на институцията.

Той се призна за отговорен, че на 30.08.2013 година набрал, транспортирал и привел през границата жена, за да бъде употребена за развратни дейности, а по-късно получил пари от незаконната активност.

За трафика на дамата, съдът му наложи наказване от 3 години „ отнемане от независимост “, отсрочено с пет години изпитателен период и санкция от 20 000 лв.. За парите, получени от закононарушението, наказването е 2 години „ отнемане от независимост “, чието изтърпяване да бъде отсрочено с 5 години изпитателен период и 20 000 лв. санкция.

От по този начин избраните санкции той ще търпи по-тежкото.

Жената живеела в с.Синдел, област Варна и имала потребност от пари за себе си и децата. Хюсеин споделил, че има позната, която се занимавала с проституция в Швейцария и я убедил да замине да работи там. Уговорил се да му изпраща извоюваните пари посредством система за бързи разплащания, а той да и́ купи къща и да и́ оказва помощ. Уредил билети за пътуването, схванал се с познатата си в Швейцария да я посрещне и да и́ помогне да стартира работа като продажница.

Спечелените пари от развратните дейности, дамата изпращала на Мехмед Хюсеин в България. Превеждала ги до разнообразни хора, чийто имена той и́ давал авансово.

В изискванията на продължавано закононарушение, от 07.09.2013 година до 17.09.2014г., 44-годишният мъж получил 53 бързи парични преводи на стойност 35 001 швейцарски франка и 1 663 евро, с обща левова равноценност - 50 172 лева

Постановеният правосъден акт е финален и влиза в действие неотложно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР