Европейската централна банка каза на всички кредитори от еврозоната с

...
Европейската централна банка каза на всички кредитори от еврозоната с
Коментари Харесай

ЕЦБ оказва натиск върху банките да ускорят излизането на Русия поради страх от действия на САЩ

Европейската централна банка сподели на всички кредитори от еврозоната с интервенции в Русия да ускорят проектите си за изтегляне заради опасения, че могат да бъдат наранени от наказателни ограничения на Съединени американски щати.

ЕЦБ е писала на кредиторите през последните седмици с искане за подробни проекти за техните тактики за излизане, съгласно няколко души, осведомени с връзката. Кредиторите би трябвало да дават на регулатора „ проект за деяние “ за техния съветски бизнес още през юни, споделиха някои от хората.

Миналата седмица австрийската Raiffeisen Bank International беше принудена да се откаже от договорката за замяна на активи в Русия за такива в Европа след напън от американските управляващи. Намесата на Съединени американски щати докара до безпокойствие в ЕЦБ, че RBI и други кредитори могат да бъдат ориентирани към бъдещи репресии.

„ Това може да докара до съществени вреди на банковата система, в случай че американските управляващи подхващат наказания “, сподели лице, осведомено за позицията на ЕЦБ.

Писмата акцентират възходящия н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР