Варненската принцеса, както й тръгна прякорът навремето, Гери-Никол отново се

...
Варненската принцеса, както й тръгна прякорът навремето, Гери-Никол отново се
Коментари Харесай

Съсипаха Гери-Никол: Видяхме те на живо - без талия, с дебели бутове, като трупче си!

Варненската " принцеса ", както й потегли прякорът преди време, Гери-Никол още веднъж се опита да разбуни духовете в мрежата и да нагорещи пристрастеностите до алено. Тя се пусна на нощна фотосесия с тясна и много разголена рокля, а мястото бе повече от неуместно - храм-паметника " Свети Александър Невски ".



На Герито обаче никак не й пука за християнската реликва, тъй като би трябвало да си покаже яката дупара. Разбира се, по този начин старателно завършена с фотошоп, че на фотосите я виждаме с талия на осичка и вирнато дупе, на което и Мис Бразилия ще завиди крепко.

Е, тъпо, че това няма нищо общо с действителността. Всички го осъзнаваме единствено като гледаме фотосите, само че се откриха и очевидци, видели онлайн " момичето на баща " в столицата. И тъкмо тези очевидци безусловно я унищожиха.



" Олее, но това кой е?! Трябва да се допуска, че си ти, ли?! Милата. Скрий се бързо, тъй като те видяхме онлайн. Мацка, та ти нямаш нищо общо с картинките, които пускаш тук, бе! Каква е тази талийка?! Ти талия действително съвсем нямаш, краката ти са като бутове, а за задните елементи да не приказваме... Като трупче си - яка и ниска ", нахраниха я уместно в нета.

А добавката беше, че и лицето й въобще не е това, което виждаме в мрежата - нито откъм точни черти, нито откъм кожа.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР