Варненец се натъкна на спрян автомобил върху плажа и написа

...
Варненец се натъкна на спрян автомобил върху плажа и написа
Коментари Харесай

Вижте какво се случи на този шофьор, който спря върху плажа

Варненец се натъкна на спрян автомобил върху плажа и написа във Facebook какво стана, откакто подаде сигнал, видя кореспондент на Varna24.bg .

Вижте какво написа индивидът. Публикуваме фотографията без редакторска интервенция:

Във връзка с подадения сигнал.

Полицай от първо районно ми се обади, и сподели че този ще получи 500 лева санкция - по закона за устройството на черноморското крайбрежие а не по закона за придвижване по пътищата. Сигналът е трансфериран от КАТ към полицията. 4 дни лиши всичкото. Трябва единствено да мина да се разпиша.

Напомням имейлите:

[email protected]

[email protected]

Изпращате фотография, на която категорично да се вижда нарушаването и номера на колата, вписвате дата час, описвате тъкмо местоположението и обяснявате нарушаването. Трябва да сте в подготвеност да се разноските до кат в някой неуместен (най-вероятно) за вас ден и час.

В Закона за устройството на Черноморското крайбрежие, категорично е упоменато, че е неразрешено прекосяването или прекъсването на транспортно средство за престой или за паркиране върху територията на морския плаж или върху преносими (бели) дюни, неподвижни дюни с тревна растителност (сиви дюни) и облесени дюни, попадащи в рамките на зона " А ", зона " Б " или в урбанизираните територии на обитаемоте места.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР