Варненец от емблематичния квартал Чайка“ сигнализира до варненски медии, че

...
Варненец от емблематичния квартал Чайка“ сигнализира до варненски медии, че
Коментари Харесай

Жител на Чайка във Варна: Грозно и ужасно е

Варненец от емблематичния квартал „ Чайка “ алармира до варненски медии, че регионът е в потресаващо положение. 

Това се е случило по време на градежа на нови паркинги.

Ето и текста му:

Пиша ви от квартал „ Чайка “, където с цялостна мощ тече създаване на нови паркинги. И поради това желая да ви покажа със фотоси несправедливости и грозни картини, свързани с това.

Между блок 20 и блок 21 има трафопост, там има пътечка, покрита с балчишки камък, която води към квартален супермаркет. Може да се види на фотографията:

Като вършиха паркинга всичко разкопаха и си оставиха ръцете. Първо, че разрушиха пътеката и не я оправиха. Около електрическия дирек всичко е разкопано и всеки ден се молим с комшиите, като минават децата от учебно заведение „ Раковски “ или като някой пенсионер отива в супермаркета или в Курортна поликлиника, да не го удари ток.

Също по този начин така направиха тротоара по този начин, че единият му ъгъл към този момент се наклони, единствено няколко месеца след слагането към този момент се клати.

В съседство против паркинга на блок 21 изкопаха градинката, направиха дупка в нея, след това нахвърляха трошляк и си отпътуваха. Вижте фотографията:

Грозно е и извънредно. Пред другите блокове поставят пръст. Пред блок 11 и на ъгъла против супермаркета и по-нагоре. Сигурно и трева ще засядат, само че тук, на паркинга до блок 21 и до трафопоста нищо не се случва. Защо по този начин? Чакат пенсионерите да измрат и да отмине.

Ако вие не извършите нещо, значи никой нищо не може да направи и няма бъдеще за този прекрасен квартал “.







Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР